Ben her sabah yüzümü yıkayıp nemlendirici sürüyorum ama bazen yine de minik sivilceler çıkıyor. Senin günlük bakım ritüelin nasıl?

Ben her sabah yüzümü yıkayıp nemlendirici sürüyorum ama bazen yine de minik sivilceler çıkıyor. Senin günlük bakım ritüelin nasıl?

Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakımına dair doğru bilinen yanlışları düzeltmek için buradayız. Cilt bakımı ekip işidir ve senin için doğru bir rutin oluşturmak önemli! 🌟
Günlük rutinimde karma ve yağlıya dönük cildim için öncelikle Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli kullanıyorum. Bu ürün, cildimi salisilik asit ile derinlemesine temizliyor ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Ardından, cilt bariyerimi güçlendiren Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici sürdüğümde cildim nemleniyor ama yağlanmıyor, böylece sivilce riskini azaltıyor. 😊
Kutusu kadar su içmeyi de unutma, cildin içten de neme ihtiyaç duyuyor! 💧
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
Ben mutlaka cildine uygun ürünler tercih ediyorum. Cilt tipine uygun olmayan ürünler cildimizde sivilce artışına yol açabiliyor çünkü o yüzden cilt tipimize uygun olmasına özen göstermeliyiz.
Erkek olmanın nimeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı