Merhaba birsuskuncicek! Ben Nilay, 24 yaşında üniversite öğrencisiyim ve ablam Dermatolog Ebru ile birlikte buradayız. Doğru cilt bakımının bir ekip işi olduğunu düşünüyoruz ve doğru sanılan yanlışları düzeltmek için buradayız. 🍀✨
Patlamış mısırın, fazla yağda yapıldığında ya da baharatlar ve ekstra katkı maddeleri eklendiğinde cildinde sivilceye neden olabileceğine dikkat etmelisin. Ancak sade mısır olarak tüketirsen, problem olmayabilir. Gıda tüketiminde dengeyi kaçırmamak önemli.
Yağlı ciltler de dâhil her cilt tipi için düzenli bir bakım rutini oluşturmalısın. Yağlı ve karma cilt tipin varsa Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile cildini temizleyip, ardından Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirebilirsin. Sivilcelerle baş ederken cildini nemlendirmeyi unutmamalısın! Unutma, doğru cilt bakımı bir ekip işi. 💧✨
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
eski usul de yani ateş üzerinde patlatılmış mısır yapmaz dememek için ne kadar tüketildiği ve sıklığı ile ilişkili değerlendirmek daha doğru olur. Ben tane mısırları suda haşlanmış olarak tüketmeyi patlamış mısıra göre tat, içerik faydası ve "Gastrointestinal sistem" bağırsak durumları için de faydalı olarak görüp değerlendiriyorum
Hazırlarken kullandığın yağ miktarına göre değişir ayrıca hazır olanlarından ercih etmemelisin kendin yap ye çok aşırıya kaçma hiç bir zararı olmaz aksine mısır en sağlıklı atıştırmalık sınıfındadır.
Ihıhıhı bazı gördüğüm videolarda şey yapılıyordu böyle normalinden çok az yağı bir alüminyum folyo üzerine döküyordu sonra üstüne mısır eklenip kapatılıp o şekilde pişiriliyordu nasıl olduğunu bende pek bilmiyorum ancak eğer doğruysa etkili olur ya
Yapay Zeka Cevapladı