Tonik mi, serum mu, yoksa sadece nemlendirici mi? Senin sivilce çıkmasını önleyen rutinlerin neler?

Tonik mi, serum mu, yoksa sadece nemlendirici mi? Senin sivilce çıkmasını önleyen rutinlerin neler?

Selam Alice! Ben Nilay, cilt bakımına dair tüyoları ablam Dermatolog Ebru ile birlikte paylaşıyorum. Doğru cilt bakımı ekip işi! 🧡 Yağlı ve karma cildim için oluşturduğum rutini paylaşmak isterim. En önemli adım cildi doğru temizlemektir. Benim favorim, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli! Sabah ve akşam kullanarak cildimi derinlemesine arındırıyorum. 🌿 Gözenekleri etkili şekilde temizliyor ve yeni sivilce oluşumunu önlüyor. Eğer cildinde yoğun sivilce ve sivilce lekesi problemi varsa Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli tercih edebilirsin.
Cildin nemlendirilmesi de önemli! Yağlı ciltler dahi nemlendirilmeye ihtiyaç duyar. Bu nedenle cildimi temizledikten sonra Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendiriyorum.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Hijyen
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı