Güzellik & Bakım Vücut cilt bakımına mutlaka dikkat eder misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Vücudunuzun bakımı sizin için ne kadar önemli?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 💖 Güncellemeler+1 yıl Bu da süperletta Vücut cilt bakımına mutlaka dikkat eder misiniz? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kurmanci06 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 96% +1 yıl Benim aura kadınım yine en sevdiğim konular hakkında sorular soruyor valla cilt bakımına dikkatli olmakdan ziyade yapmayı çok seviyorum terapi gibi ✨️ 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥹🫠😆😅🥰😘 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Temizlik önemli , onun dışında sadece hafif bir deo , kendime özen gösterme durumu temizlikten ibarettir benim için klasik bir odun adam : ) 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Evet dikkat ederim. Özellikle duşta peeling yapmayı ihmal etmem. Yumuşacık yapıyor cildimi. 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişisel özel bakımları düzenli yapıyorum, onun haricinde bişey yok 1 0 Yorumla
muruyqwe Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki mesela her gün aksatmadan yüzümü yıkar dişlerimi fircalarim adam olana çok bile 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evet lifliyorum at tımarlar gibi bence yeterli 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim aura kadınım yine en sevdiğim konular hakkında sorular soruyor valla cilt bakımına dikkatli olmakdan ziyade yapmayı çok seviyorum terapi gibi ✨️
🥹🫠😆😅🥰😘
Temizlik önemli , onun dışında sadece hafif bir deo , kendime özen gösterme durumu temizlikten ibarettir benim için klasik bir odun adam : )
Evet dikkat ederim. Özellikle duşta peeling yapmayı ihmal etmem. Yumuşacık yapıyor cildimi.
Kişisel özel bakımları düzenli yapıyorum, onun haricinde bişey yok
Tabiki mesela her gün aksatmadan yüzümü yıkar dişlerimi fircalarim adam olana çok bile
Her zaman dikkat etmiyorum
Evet lifliyorum at tımarlar gibi bence yeterli 😂
Kese nemlendirici yeter
Temizlik önemli
Şampuan veya sabun ile evet 😂😂
Elimden geldiğince ederim minnoşum.
Evet ederim
ederim
Ediyorum mecburen
Kesinlikle evet
İşim bu mesleğim😃