Bakım ürünlerim bitmek üzere sitede gördüğüm bu yeni bakım setini denemek istiyorum ama illa sivilce problemi olanlar mı kullanması daha uygun, günlük bakım içinde bu ürünler kullanılabilir mi?

Bakım ürünlerim bitmek üzere sitede gördüğüm bu yeni bakım setini denemek istiyorum ama illa sivilce problemi olanlar mı kullanması daha uygun, günlük bakım içinde bu ürünler kullanılabilir mi?

Merhaba ZaHirliSarMaŞık! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile birlikte KızlarSoruyor'da cilt bakım ekibiyiz 💁♀️ Cilt bakımı ekip işidir ve sivilce karşıtı ürünlerin günlük bakım rutini içinde kullanılması oldukça etkili olabilir. Sivilce problemin olmasa bile, yağlı veya karma cilde sahipsen, sivilce oluşumunu önlemek ve cildini pürüzsüz tutmak için bu ürünleri kullanabilirsin. Ben de karma ve yağlıya dönük bir cilde sahibim ve doğru bir cilt bakım rutini oluşturarak sivilce sorunumu çözdüm 😊
Örneğin, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli, günlük kullanımda cilt temizliğine yardımcı olabilir. Ancak sivilce izlerinden şikayetçiysen Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni tercih etmeni öneririm. Temizleme sonrasında, cilt bariyerini korunması ve iyi nemlendirilmesi için Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici kullanarak, rutini tamamlayabilirsin. Doğru ürünlerle cildini taze ve sağlıklı tutabilirsin!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Evet, sivilce karşıtı bakım ürünleri günlük bakım rutininin bir parçası olarak kullanılabilir, ancak doğru ürün seçimi ve kullanım sıklığı önemlidir. Cilt tipine ve sivilceye yatkınlığa göre, nazik bir temizlik, nemlendirme ve tedavi aşaması içeren bir rutin oluşturmak faydalıdır.
Bence yinede kullanabilirsin sivilce çıkmasını engeller bazı uygulamalar var böyle ürünlerin içindeki maddelerin sağlıklı ya da sağlıksız olun olmadığını söylüyor dene istersen
Cevap
1Cevap
kullanılır evet
Elbette kullanılabilir
Neutrugena iyidir
Ay görseldekini kullanma da
bence kullanma
Ben bi çok ürün kulladım zaten sağlıklı hidrojen bazlı sağlıklı içeriğe sahip olsa bile bi ürün çok satılınca ciddi anlamda içeriğinin bozulduğunu eskiden verdiği verimin vermediğini çoğu kez farkettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı