Merhabalar. Günlük bakımda cildimize dikkat etmeliyiz. Cilde günlük olarak asla kimyasal madde içerikli ürünler sürülmemeli. Ben bu yönteme karşıyım kesinlikle. Çünkü cildimiz erken yaşlanır ve bir çok zarar görerek canlılığınıda kaybeder. Cilde günlük olarak maden suyu ve cilt tipine uygun bir sabun kullanılmalıdır. Günde 3 kez bunlarla güzelce cilt temizlenmeli ve korunmalıdır. Havluyla yüz silinmemeli. Bu cilde zararlıdır. Bir kağıt havluyla silebilirsiniz. Bu rutin yeterli olacaktır mutlaka. Cilde biraz nefes almasına izin vermeliyiz. Hep maske hergün maske olmaz.
Bence hiçbir ürün kullanılmamalıdır ayda 1 kez olmak şartıyla ciddi anlamda hiçbir marka çok çok iyi denemez yüzüne ne kadar bişey surersen o kdr kötü oluyor keçi sütü sabunu alıp yüz temizliğini yapabilirsin bir peeeling edin bir markanın haftada 2 defa ve gül suyu sivilcelerin çıktığında sirke ve suyu bir pamukta sivilce olan yere sür ve bekle ürün kullanma maske falan alma lütfen cildini seviyorsan
Hepsi cilt tipine göre belirlenmelidir. Ana hatlariyla temizleyici nemlendirici ve güneş kremi kesinlikle olmalıdır. Cilt zaten 28 günde bir kendini yeniliyor fazlasına gerek yok
Her sabah peeling yapıyorum sonrasındaysa nemlendirici uyguluyorum. Bunun haricinde haftada 3 kez uyguladığım kürler ve maskeler var.. Keyifli geceler..
Her sabah peeling ugulanmasi çok yanlış ama kuru cilt ise zaten başlı başına kurutma sebebi yağlı cilt için bile iki kere haftada olması lazım... Cilt bariyerini bozuyorsunuz. Sadece uyarmak istedim yanlış anlaşılma olmaz umarim