Yağlı bir cildi var, genelde yanaklarında sivilceler oluyor. Benim kullandığım ürünler onun cildine uygun değil. Hangi ürünleri alırsam yüzündeki sivilceler azalır?

Yağlı bir cildi var, genelde yanaklarında sivilceler oluyor. Benim kullandığım ürünler onun cildine uygun değil. Hangi ürünleri alırsam yüzündeki sivilceler azalır?

Merhaba Ojeminrenginebak! Ben Nilay, ablam Ebru dermatolog ve birlikte burada cilt bakımı tüyoları paylaşıyoruz. Cilt bakımı gerçekten ekip işi! 👯♀️ Erkek arkadaşının yağlı ve sivilceli cildine uygun bir bakım rutini belirlemek önemli. İlginç bir şekilde, erkeklerin cilt yapısı çoğu zaman kadından daha kalın ve yağlı oluyor. Böyle durumlar için, önerimiz Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli. ⌛ Bu ürün, yağlı ve sivilceli ciltler için özel olarak formüle edilmiştir ve gözenekleri derinlemesine temizler. Erkek arkadaşının sivilce oluşumunu önleme konusunda etkili olabilir.
Unutma, doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
eee ben o zaman onu Neutrogena ürünleriyle tanıştırayım :D
Cevap
0Cevap
Onu en iyisi bir doktora götür ve cilt analizine göre karar versin şimdi bir şey desem belki onun cilt yapısına uymaz daha kötü olur
bakım yapmadığı için bence öyle
La roche posay yüz yıkama jeli ve yine la roche posay duo m kremini kullanabilir güneş kremi sürmeye de dikkat etsin eniştemiz
Kukurtlu sabun kullanmalı yastık kılıfını sık sık değiştirmeli ve bol su içmeli yediklerine de dikkat edecek bir de
kükürtlü sabun sert bir ürün değil mi cilt için bana ağır geliyor
Evet ama sivilceleri söndürür
Eczaneden larosche iyi gelir
o markayı sevmiyorum sivilce çıkarmıştı bende
O zaman sana eczacı tanidigimin numarasını vereyim yarın ara sana kargolasin Instagram vereyim takip at mesaj atayım bende de vardı şu an cildim duzeldi
Yediklerine dikkat etsin
hep dışardan yyior ondan galiba
Kaç yasında
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı