erkek arkadaşıma hangisini alayım?
Privacy
Nivea Amazon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hediye deodorant almak ne arkadaşım 21. yüzyıldayız gidip kendisi alsın. Biri bana deodorant alsa al bunu sen kullan bak kapı şu ileride der yollarım.
ne alakası var yaa biz flört dönemindeyz evlenmeden ufak tefek ileri bişi olmadan bişeyler yaşıyoz kokusu beni etkilicek
Flört dönemndeyz en phalı parfumu almayı bende biliyom herldeee ama abartmışsın sevgili olmak istiyon oluruz veya olmayz belli degl belki anlasamayz gitms en phalı şeyi alms dicek :D deo isee flört arkadaslık icin uygun
Ya hayatım ben sana gidip de emporio armani code, Tom Ford Ombre Leather, Dior Homme Intense al demiyorum (bu arada bunlar benim kullandığım parfümler lazım olur yaz bi kenara). Git mesela blade in parfüm setini al Türkiye'de 100 lira falandır en fazla. Ya da bir sürü setler var duş jelli, bakım kremli bilmem neli onlardan al. Deodorant nedir yahu
Ya sırf bi deo cikmicak aksesuarda aldim ona. d ama setlere bakicam saol önerin için. D
blade setine bakıcam saoll
yeşili nasıl acaba. d. d
yok ya bu kız orta gelirli imajı versin yeter :D
Privacyin parfümünü aldım yanına. D
Privacy tavsiye ederim
Parfümünüde aldım teşekkürler 😀
Cevap
4Cevap
Hicbir onemi yok, ikisi de fakir seçimi.
Ama haklisin, o da sana daha fazlasini almazdi muhtemelen.
ne alakası var orta gelirliyim en pahalı parfumude alacak param var fakat flört dönemi sımarmasın diye ucuz alıyorum sevgili deglz daha olup olmıcamz belli degl madem öyle parfum öner :) bakıyım ama flört dönemi abartmıssın der :D
Ben hiçbir şey almamani öneririm. Önce erkek bir şey alsın. O da almak zorunda değil ama ince biriyse seni seviyorsa düşünür ve alır. Sen ondan sonra alırsın
Zaten durumuna bir şey demedim ki. Hayat sartlarimiz belli. Ben de pahalı seyler almıyorum. Kararsiz kalinacak bir konu degil anlaminda dedim :)
Saol canim
Biri bana deodorant alsa hakaret sayarım pis kokuyorsun der gibi
ne alakası var daha güzel koksun diye etkilesn diye erkek arkadasm diyom bişiler yasıyoz herlde evlenmeden ileri gitmesekte
Yemek ısmarla daha iyi
zaten sırf deo degl yanında bişilerde alıcam. d
Ne mesela
Aksesuar aldm ve parfumde aldım. D
Gülüyorsun bunda bir şey var 😀 ne aksesuarı
Bileklik parfüm ve deodorant aldım yeterli. d
Kendi alsin😃
hediye ama :D
Aman boş ver
Nirvana amazon diye okudum bir an sfsd
C) Old Spice Fresh High Endurance
hiçbiri