Yaz ayları için en ideal, özellikle elbiselere leke yapmayan kaliteli bir erkek deodorantı tavsiye edebilirseniz sevinirim. Erkek için en iyi deodorant hangisidir?en iyi erkek deodorant hangisi5-6 yıldır 8X4'ün Roll On olanın mavi kapaklısını kullanıyorum, gayet memnunum. Ancak son zamanlarda fark ettim ki, elbiseleri asit gibi yakıyor. Tişörtlerin koltuk altlarında zamanla beyazımsı leke oluşuyor. Bu yüzden bırakmaya ve yeni bir ürün kullanmaya karar verdim. En iyi erkek deodorant hangisi? (Gazlı sprey tavsiye etmeyin lütfen) Tavsiye için şimdiden teşekkürler...
Selam 😊 Deodorant kullanmak gün boyunca oluşabilecek ter kokusunu önlemek açısından çok önemli. Özellikle yaz aylarında duştan çıktıktan hemen sonra terlemeye başlıyoruz. Böyle bir durumda hem ter kokusunu önleyecek hem de güzel kokusu olan bir deodorant yetişiyor imdadımıza.
En iyi erkek deodorant hangisi?
Erkek deodorant seçenekleri az gibi görünse de aslında piyasada birçok seçenek mevcut. Sadece bu seçeneklerin varlığından çoğu kişinin haberi yok. Sürekli aynı markayı kullanıp alışkanlığını değiştirmeyen insan çok fazla. Eşimin deodorant gibi kozmetik alışverişini ben yapıyorum. Bu sebeple harika bir erkek deodorant öneri listesi ile karşınızdayım.
1- Rexona Invisible Ice Fresh Erkek Deodorant
erkek deodorant tavsiye
Erkek deodorant önerisi deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Rexona, erkek deodorantlarında oldukça başarılı. Rexona Invisible Ice Fresh Deodorant tam bir erkek kokusu. Ter kokusuna karşı 48 saat boyunca koruyan formülü gün boyu ferah kalmanızı sağlıyor. Siyah kıyafetlerde iz bırakmıyor.
2- Dove Men Clean Comfort Deodorant
erkek deodorant tavsiye
Dove Men Clean Comfort Deodorant sadece ter kokusunu önlemekle kalmıyor aynı zamanda cildinize bakımda yapıyor. 48 saate kadar ter kokusunu önlüyor ve cildi nemlendiriyor. İçerisinde etil alkol olmadığı ve nemlendirici olduğu için tıraştan sonra ciltte oluşan tahrişi önlüyor.
3- Nivea Men Deep Dimension Espresso Deodorant
erkek deodorant öneri
Erkek deodorant tavsiye listesi yapıp da Nive'ya yer vermezsek olmaz. Nivea Men Deep Dimension Espresso Deodorant gelişmiş formülü ile 48 saate kadar ter kokusuna karşı koruyor. İçerisinde bulunan bitter çikolata, espresso ve baharatlar ile gün boyu baştan çıkarıcı kokmanızı sağlıyor.
4- Axe Black Erkek Deodorant
erkek deodorant öneri
Axe erkek deodorantı kokularıyla ünlü bir deodorant. Axe Black Deodorant da dikkat çekici ve eşsiz bir kokuya sahip. 48 saat boyunca ter kokusunu önleyen formülü ile temiz hissetmemizi sağlıyor. Pudrasız oluşu ile kıyafetlerde iz bırakmıyor.
5- Fa Fresh Pulse Erkek Deodorant
erkek deodorant önerisi
Fresh kokuları ile gün boyu taze kalmanızı sağlayan Fa Fresh Pulse Deodorant 48 saate kadar koruma sağlıyor. Uygun fiyatlı seçenekleri tercih edenler için güzel bir deodorant.
6- Adidas Dynamic Pulse Deodorant
erkek deodorant önerisi
Ünlü marka Adidas deodorantlarıyla da çok dikkat çekiyor. Adidas Dynamic Pulse Deodorant spor yapanlar için harika bir ürün. Spor boyunca ne kadar hareket etseniz de ter kokusunu önlüyor. Gün içerisinde kullandığınızda da 48 saate kadar koruma sağlıyor. Odunsu bir kokuya sahip.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim önerim, Nivea Men Invisible Black & White Fresh.
'48 saate kadar etkili deodorant koruması' sloganını hak ettiğini düşünüyorum. Özellikle yazın açık renkli kıyafetlerde koltuk altlarının sarı, koyu renkli kıyafetlerin de beyaz leke olması çok sinir bozucu olur. Bu deodorantta öyle bir şey asla olmuyor. Temiz ve ferah bir cilt hissi verir. Üstelik içeriğinde eril alkol de bulunmuyor.
Teşekkür ederim. Aşağıda arkadaşın tavsiye ettiği Deotak'ı alıp deneyeceğim. Epey araştırdım ve herkes bu üründen duacı, öve öve bitiremiyorlar. Unisex olduğu için hem kadın hem de erkek aynı ürünü kullanabiliyormuş, kadınlar da epey memnunlar okuduğum kadarıyla. :)
hiç bir cacıga yaradıgı yok malesef.. ter sorununa en güzel çözüm gunde 2 sefer kıyafet değiştirme ve 1-2 kere duş almak onun dısında zaten terlemek doğal birşey önüne geçmeya çalışmak ya da engellemek yarardan çok zarar saglar.
Ben zaten günlük duş alan ve bir gün giydiğini diğer gün giymeyen biriyim. Ancak yine de gün içinde dışarıda daha temiz ve ferah kalabilmek için bu hususa hep önem veriyorum. Zaten Deotak için terlemeyi engellemeyen, sadece ter sonrası bakteri oluşumunu önleyen bir ürün yazmışlar. Şu 8X4'ler bütün elbiselerimi asit gibi yaktı, mahvetti.
Hugo boss ve one milion kullaniyorum marka olsun koku olsun kalite olsun uzun süre üstünde kalması olsun her bakımdan dehşetül vahşet kızlı erkekli herkesin yorumlari olumlu oluyor iki fıs sıkıyorum 3 gün gitmiyor koku ilk sıktığım gibi kendını kaybetmiyor apartman dağiresinden geçiyorum koku oralara siniyor vede çok güzel kokuyor ne hafif ne ağır ne cıvık ne gevşek hesabı tam kıvamında ben beğeniyorum ve favori parfümlerim bunlar
Erkek deodorantlarının başında Hugo Boss gelir bence. Kalıcılığı ve kokusu üzerine tanımam. Ayrıca yakma ve leke sorunu da yaşamadım. Bütçeme uyuyorsa kesinlikle denemeni tavsiye ederim.
Dıor'un da deodorantları çok güzel. Kaç tane bitirdim sayamadım bile. Eğer daha uygun fiyatlı arıyorsan, kesinlikle Deotak derim. Performansı fiyatının çok üzerinde. Kıyafetime leke yapmadı. Ayrıcs yakma sorunu yaşamadım. Çok memnunum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gilette var kokusu yok ama terlesende koku olmuyor yazın bile çok iyi. Güzel koku içinse parfüm alıcaksın.
Deodorant günlük hayatta en sık kullandığım bakım ürünlerden sadece bir tanesi. Yaz kış demeden duştan sonra kullanıyorum. Terlemenin ve kötü kokunun önüne geçiyor. Genelde Rexona ve Nıvea markalarının deodorantlarını kullanıyorum ve oldukça memnunum.
En iyi erkek deodorantları için minik bir anket yaptım :) Bence bu anketin sonuçları senin en iyi erkek deodorandını bulmanda sana yardımcı olacak :) Erkekler için deodorant gerçekten önemli özellikle toplu taşımada ter kokusundan kurtulmak adına erkek deodorantları bence daha uzun süre kalıcı üretilmeli.
Ya bende Dove ve 8x4 men parfüm Deodorantı vardı en son yeni bitti iyi bir şey arıyorum netten bakıyorum buraya da soruyim dedim heralde pudralılar iyiymiş
Adamına göre davranıyorum ben. . Siz gelin "Size kafa lazım " diyin sonrada saygı bekleyin sonrada terbiyesiz ben oluyum , oldu madalyada takıyım mı !!!
Bu ürünle ilgili bir yerde şu yorum yapılmış. ''Arkadaşımın söyledigi deotak adlı kremi 3 yıl kullandım, gerçekten kesinlikle koltukaltınız kokmuyor ama kıyafetlerinizin koltukaltları bembeyaz oluyor, leke bırakıyor, ben sırf bu yüzden bırakmak zorunda kaldım...''
Eğer söylendiği gibi leke bırakıyorsa sıkça siyah giyen biri olarak benim işime yaramaz.
Sanırım kullanmayla ilgili bir durummuş. Bazıları da o yoruma karşı ''iyi yedirildiği zaman leke bırakmıyor'' falan demişler. Sanırım sürünce bolca ovalamak, yedirmek gerekiyor, ki leke yapmasın.
Çok teşekkür ederim. Araştırdığım kadarıyla herkes bu üründen duacı. Haftada bir diyor, yani her gün duş alsak bile bunu haftada 1 sürmek yeterli mi oluyor?
Ben yaz-kış günlük duş alan biriyim, asla banyosuz bir gün geçirmem. Bu yüzden sanırım her duştan sonra sürmem gerekecek. Bazı tariflerde suya dayanıklı, haftada 1 ya da 2 defa sürmek yeterli yazmışlar... Ancak duşta keselendikten sonra nasıl orada kalabilir ki... :)
Dün aldım. Normalde 10 TL fiyatı, ama birkaç yerde bulamayıp da, bizim oradaki eczaneden bulunca, %50 fazlasına 15 TL'ye almaya razı oldum. Gerçekten anlatıldığı kadar varmış, kesinlikle müthiş bir şey. Dün duştan sonra bol masajla yedirerek sürdüm ve dışarılarda o kadar koşuşturup bir de akşam evde ağır spor yapmama rağmen siyah elbisemde en ufak bir leke oluşmadı ve mis gibi bir koltuk altına sahiptim. Az önce de duştan sonra sürdüm ve şimdi bir hafta boyunca duştan sonra sürmeyerek üstünde yazdığı gibi 7 gün etkisi olacak mı onu deneyeceğim. Tavsiye için tekrar teşekkür ederim.
Bu arada 7 gün konusu kesinlikle doğru değilmiş. Sadece 1 günlük ömrü var, 2 bile değil. :) Bu yüzden dediğimiz gibi her gün sürmek şart... Ama bari 7 gün diye abartmadan 3 gün falan yazsalarmış. :)
En İyi Cevaplar