Siyah noktalar için kullandığım toniğini beğeniyorum ama en sevdiğim Neutrogena lib balm. 4 kere satın aldım gerçekten dudaklarımı çok iyi nemlendiriyor. Sivilceler için de etkili ürünleri var.

Siyah noktalar için kullandığım toniğini beğeniyorum ama en sevdiğim Neutrogena lib balm. 4 kere satın aldım gerçekten dudaklarımı çok iyi nemlendiriyor. Sivilceler için de etkili ürünleri var.

Merhaba Ojeminrenginebak! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile buradayız. Neutrogena'nın lip balmı gerçekten harika, dudakları yumuşacık yapıyor! 💋 Sivilceler için ise bence Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli çok etkili. Ben de karma ve yağlı ciltle baş eden biri olduğum için bu jel benim favorim oldu. Cildi temizlerken sivilce oluşumunu engellemeye de yardımcı oluyor. Özellikle sivilce problemim arttığında kurtarıcım olur. ✨ Eğer böyle bir durum yaşıyorsan senin de denemeni öneririm. Cilt bakımı bir ekip işi; temizleyici sonrası nemlendirici kullanmayı ihmal etme!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Teşekkürler cilt bakım ekibiiiii 🥰
Cevap
0Cevap
neutrogena kullanılmaz ya yapmayın bunu kendinize kızlar
neden öyle dedin lip balmı çok güzel
Kullanmıyorum çünkü olağanüstü pahalı
bazı markalara göre bence uygun ya en azından kalitesi belli
El kremi harici hiçbir şey kullanmam bundan
lip balmı da güzel
Ek kremi çok iyi yıllardır kullaniyorum
Sivilce karşıtı jel benim ki çok memnunum.
Görseldeki iyms
bitirip bitirip aldığım nadir ürünlerden biri bu lip balm. güneş koruması da vardı galiba özelliği öyleydi
Ben de Alıcam ya
El nemlendiricisi
Hiçbiri iyi değil
Mavi kutu el kremi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı