Hiç sivilceli ünlü yok mu ya, yani bakımları falan tamdır tabi de biz de bakım yapıyoruz bizim sivilcemiz çıkıyor regl döneminde, ne biliymi stres yaptığımız zaman vs :D Güzelliği bozan bi şey mi sivilce sizce?
Sivilcenin çokluğuna bağlı. Ve güzelliği be olarak gördüğüne. Bence yüz güzelliği yüz kemikleri, hatlardan oluşur. Cildin güzel olması da üzerine avantaj. Lakin cilt aşırı kötü değilse bence güzelliği örtemez:)
Merhaba. Sivilce güzelliği kesinlikle bozamaz. VS mankenlerinde bile sivilce olur. Sadece doğru fondöten ve doğru makyajla kusurlar gizlenir. Bir çok ünlüde böyle yapıyor zaten. Hiçkimse kusursuz, sivilcesiz, lekesiz değildir. Sadece güzelce saklıyorlar. Mesela sivilceli insanlar böyle ünlülerin fotoğraftan görünen pürüzsüz ciltlerine bakıp, çok üzülüyorlar. Bu yanlış. Shop ve makyaj olduğu zaten aşikar. Bunu düşünerek kendimizi rahatlata biliriz bence. Kusursuz kadın veya erkek yoktur. Olamaz. Önemli olan kusurlarınlada kendine güvenmen ve kendini sevmen. Gerekli bakımlarla zaten istediğimiz görüntüyü elde ede biliriz. Bu yüzden sivilce olunca güzelliğimizin bozulduğunu düşünmeyelim. Mesela bunlarda bir örnektir bu duruma.
Benimde son 3 senedir regl döneminde yanağımda 3 tane falan çıkar çok değil sonuçta yüzümü kaplamıyor ama büyük ve leke bırakan cinsten herşeyi denedim olmuyor. Makyaj yapınca hiç belli olmuyor ama makyajsızkende cildim çok güzel görünsün isterim. Bazı kişilerin güzelliğini bozar bazılarının bozmaz, yüz güzelliğine bağlı
Dikkat çekmeyecek kadar az olan sivilce güzelliği etkilemez. Ancak yanaklar ve dahi yüzün tamamında görülüyorsa sivilceler, birey için sorun teşkil ediyor. Kendimden yola çıkarak söylüyorum ki, sivilce tedavisi olduktan sonraki ben ile olmada önceki ben arasında dağlar kadar fark var. Gerek fiziksel, gerekse mental olarak...
Üzgünüm, fondötenin varlığını benden öğrenmemeliydin
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
fondöten sivilcenin kızarıklığını alır sadece kabarıklığını nasıl alcaksın
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Etkiliyor kesinlikle, ama Kendall Jenner dönemsel sivilceleri ve yanağındaki yüzeysel çukurlu kalıcı sivilce izleri olmasına rağmen güzel bir kadın.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
doğru yakından fotoğrafına baktım da varmış sivilceleri
Cevap sahibi
+1 yıl
Ünlülerin çoğunun fotoğrafları, magazincilere ve muhabirlere ödedikleri paralarla shoplanıyor, Kendall’ın her fotosunda belli olmasa da bazı fotolarında net bu izleri:
Bozar ama gelip geçici bir şey yüzünün şekli ve saçların iyiyse harikasın kızlarda daha kolay bak yukarıdakilerin hepsi makyajlı takma onu sen erkeğim bende de vardı kremlerle ilaçlarla anca geçti
Bence güzellikte en önemli faktör yüz hatlarımız. Eğer güzel yüz hatlarımız varsa belli dönemlerde ya da belli bölgelerde çıkan sivilceler çok da göze batmaz. Ama çok fazla sivilce çıkıyorsa o ayrı tabi.