1 yıldır bu şekilde yüzüm. Sivilce izlerim var ve sivilceler çıkmaya devam ediyor. Kızartma yemiyorum. Öyle yağlı da yemiyorum. Etrafımdakiler benden daha fazla yiyor ama bebek gibi ciltleri var. 2 haftadır düzenli olarak neutrogena nın sivilce lekelerine karşı olan jelini kullanarak cildime masaj yapıyorum. Biraz geçirmeye başladı aslında. Eczaneden almadığım krem yok onlar daha da iz bırakıyor. Ama yinede sizlerden böyle savaşıp ta çözüm bulan var mı diye merak ediyorum. Varsa lütfen yazın😊
Sivilce ve sivilce lekelerim var. Nasıl kurtulacağım?
Öncelikle ve en ama en önemlisi takıp stres yapmayacaksın emin ol daha çok çıkıyor. Ayrıca dr yazdığı kremler hiçbir işe yaramıyor üstüne üstlük tüylenme yapıyor asla kullanma. Doğal çözüm olarak ise 1 yemek kaşığı elma sirkesi yarım yemek kaşığı suyu karıştır yüzüne pamukla sür ben haftada 4 kez yapıyordum. Bana faydası çok oldu izleri götürdü baya. Tavsiye ederim
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya çok teşekkür ederim. Gerçekten ben de senin gibi düşünüyorum. Elma sirkesi hakkında da konuşmak isterim. Aldı annem bana dolapta duruyor hiç açmadım çünkü yorumlarına baktım çoğunun cildine bağımlılık yapmış. Elma sirkesini 1 gün sürmeyince direk sivilce çıkıyormuş.
Rica ederim dilerim en kısa sürede pürüssüz sağlıklı bir cildin olur. Elma sirkesi ve daha bir çok alternatif cilt tipine göre çok değişiyor haftada en fazla 4 kez yaptım ben alıştırmamak adına 3 kez 2 kez yaptığım da oldu.. dediğim gibi cilt tipine göre faydası ve zararı olabilir tabiî iyice araştırmak lazım 🤗