14 Şubat’ta kendin ya da sevgilin için LÖSEV’e bağış yapmaya ne dersin? Sevgilisi olanlar ya da olmayanlar olarak bu günü daha duyarlı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Çocukların abileri-ablaları olarak faturalı hattınızdan 10TL gibi minik bir bağış yapsanız fena olmaz mı? Katılımda bulunmak isteyen arkadaşlar, ”TURKCELL, TÜRK TELEKOM veya VODAFONE faturalı hatlarınızdan 3406’ya SMS göndererek bağış yapabilirsiniz. Her bir mesaj bedeli 10 TL'dir. (Vodafone ile SMS bağışı yapabilmeniz için "BAĞIŞ" yazıp gönderilmesi gerekmektedir.) Türk Telekom ve Vodafone abonelerinden +2 sms mesaj gönderim ücreti alınmaktadır.” bu şekilde ya da farklı olarak, http://www.losev.org.tr/v2/tr/content.asp?ctID=428 Bu sitedeki ödeme kanalları ile bağışta bulunabilirler.
Görüşte ekran görüntüsü paylaşırsanız çok sevinirim. :) Katılımlarınızı bekliyorum. :)
14 Şubat’ta kendin ya da sevgilin için LÖSEV’e bağış yapmaya ne dersin?
Yani neden gelmiyor onu da açıklayayım çünkü eksilenmişim :) Bazı vakıflar seni bu konuda eğitip çocuklarla etkinlik yapmanı da sağlıyor. Sonuçta çocukların yalnızca maddi desteğe ihtiyacı yok, psikolojik olarak da yanlarında olmalıyız, ancak lösevin mailine senelerdir üye olmama rağmen sürekli para bağışı maili geliyor. Bu beni rahatsız ediyor nedense, yanlış düşünüyor olabilirim.
@mskvaoxorca doğru etiketledim umarım çok zor kullanıcı adın :) Ben kaçuv gönüllüsüyüm birkaç aydır, üstte bahsettiğim şeylerden dolayı.
En İyi Cevaplar