Erkeklerden hiç hoşlanmıyorum bir kadın olarak bu devirde bütün erkekler rahatsız etmiyormuı?

Rahatsız edici davranışlarda bulunan olmayan erkek yok kalmadı hepsi uygunsuz davranışlı yolda uygunsuz davranışlılar arabada laf atanlar korna çalanlar ıslık çalanlar 5 yaşında erkek çocuğu uygunsuz davranışlı uygunsuz davranışlı çocukluktan böyle doğuyolar bu erkeklerle arkadaş bile olmayacaksın sapıtıyolar küfür ediyolar argo kimisi beyefendi rolü yapıyor sadece elde edecek amaç o kimisi başka kafa ama erkek olarak doğup uygunsuz davranışlı olmayan erkek tanımadım hepsi uygunsuz davranışlı görüyoruz ben erkekler yüzünden sokakta uygunsuz davranışlara maruz kalmak istemiyorum ben evime giderken korkmak istemiyorum ben kaçırılmak istemiyorum ben bu erkek düşkünü kızları da sevmiyorum sakin olun bütün erkekler sizin bize göndermeyin yeter erkeksiz hayat çok güzel ya hesap soran yok yemek yap diyen yok nereye gidiyon diyen yok bir kere sevgili oldun mu ayrılmıyorlar yapışkanlar öldürmeden bırakmıyorlar tehdit küfür dayak şiddet erkeklerden bıktık hepsi ataerki bide hepsi yobaz medeni olanı da sevgili olduktan sonra değişiyor erkek erkektir aynılar hepsi uygunsuz davranışlı amaçları hep aynı benim için en iyi erkek diye bir şey yok erkeğin iyisi olmaz hepsi uygunsuz davranışlı fikrini zikrini biliyoruz kafa sürekli uygunsuz düşüncelerde küfür hakaret erkek düşkünü kızlar çok itici hani şu arkadaş çevresi sadece erkekler olan hiç kız arkadaşı olmayan kızlar çok itici kadın kadını sevmeyen kızlar çok itici onlar bütün erkekleri tapulasa da dünyadan beraber yok olup gitseler erkekleri sevmeyince sanki bütün kızlar erkekleri sevmek zorunda gibi erkek delisi kızlar zannediyor ki ben erkeklerden hoşlanıyorum bütün kadınlar erkeklere ilgi duyuyor tam bir kafası kadın doğdum diye niye erkeklere aşık olayım ki ne delikanlı erkek gibi kızlar var erkeklerden on gömlek daha mert erkeğe ihtiyacımız mı var sevgili olmak için hiçbir anlamda ihtiyaç yok maddi manevi yok
Erkeklerden hiç hoşlanmıyorum bir kadın olarak bu devirde bütün erkekler rahatsız etmiyormuı?