Rahatsız edici davranışlarda bulunan olmayan erkek yok kalmadı hepsi uygunsuz davranışlı yolda uygunsuz davranışlılar arabada laf atanlar korna çalanlar ıslık çalanlar 5 yaşında erkek çocuğu uygunsuz davranışlı uygunsuz davranışlı çocukluktan böyle doğuyolar bu erkeklerle arkadaş bile olmayacaksın sapıtıyolar küfür ediyolar argo kimisi beyefendi rolü yapıyor sadece elde edecek amaç o kimisi başka kafa ama erkek olarak doğup uygunsuz davranışlı olmayan erkek tanımadım hepsi uygunsuz davranışlı görüyoruz ben erkekler yüzünden sokakta uygunsuz davranışlara maruz kalmak istemiyorum ben evime giderken korkmak istemiyorum ben kaçırılmak istemiyorum ben bu erkek düşkünü kızları da sevmiyorum sakin olun bütün erkekler sizin bize göndermeyin yeter erkeksiz hayat çok güzel ya hesap soran yok yemek yap diyen yok nereye gidiyon diyen yok bir kere sevgili oldun mu ayrılmıyorlar yapışkanlar öldürmeden bırakmıyorlar tehdit küfür dayak şiddet erkeklerden bıktık hepsi ataerki bide hepsi yobaz medeni olanı da sevgili olduktan sonra değişiyor erkek erkektir aynılar hepsi uygunsuz davranışlı amaçları hep aynı benim için en iyi erkek diye bir şey yok erkeğin iyisi olmaz hepsi uygunsuz davranışlı fikrini zikrini biliyoruz kafa sürekli uygunsuz düşüncelerde küfür hakaret erkek düşkünü kızlar çok itici hani şu arkadaş çevresi sadece erkekler olan hiç kız arkadaşı olmayan kızlar çok itici kadın kadını sevmeyen kızlar çok itici onlar bütün erkekleri tapulasa da dünyadan beraber yok olup gitseler erkekleri sevmeyince sanki bütün kızlar erkekleri sevmek zorunda gibi erkek delisi kızlar zannediyor ki ben erkeklerden hoşlanıyorum bütün kadınlar erkeklere ilgi duyuyor tam bir kafası kadın doğdum diye niye erkeklere aşık olayım ki ne delikanlı erkek gibi kızlar var erkeklerden on gömlek daha mert erkeğe ihtiyacımız mı var sevgili olmak için hiçbir anlamda ihtiyaç yok maddi manevi yok
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Nefret kusmuşsun okuma gereği bile duymadan bir kadın olarak cevap vereyim bu çağda bile 80 Ler aşkı yaşayabiliyorum bana nazik saygılı zor zamanımda yanımda olan hiç üzmeyen benim aklıma gelmeyecek durumlarda bile kadınlarla mesafesini koruyan bunu içtenlikle yapan ki ben gerek duymasam bile gözüme sokmadan sadık olan sadakati dillerde dolaşan bir partnerim var o benim için para harcsmaktan çekinmez sorunlarını gün yüzüne çıkarmaz söylemez ki ona destek olmak isterim ama genede yapmıyor ve zor zamanımda durum ne olursa olsun her türlü riski alıp yanıma geliyor o kadarki yalnızken bana dokunmuyor bile sarılmaktan ele ele tutuşmaktan bile kaçınıyor hatta bana ilk dokunduğu yer abimin cenazesiydi destek olma amaçlı kısa bir temasımız oldu tüm akrabaların içinde ben bir şey demeden o yapıyor zaten şunu demeliyim ki olgun karakterli erkekler hala var hareketlerinden bahsedecek olursam
Kesinlikle çok üzülmezsiniz yani bile bile kırmaz diğer kadınlara 1 salise olsa bile bakmaz ama kadın ruhundan anlar önceden ilişkileri olmuş olabilir veya annesi veya ablası kardeşinden biliyordur sizi bir şey demenize gerek bırakmadan onu zaten yapar güveniniz tamdır hiç aldatılaxskmıyım korkusu yaşamazsınız çok değerli ve sevgi dolu hissedersiniz zaten çok değerliyiz ve kendimize çokça sevgi göstermeyi hak ediyoruz davranışlarını değiştirmesi konusunda konuşmanıza gerek bırakmaz başka kızlarla muhattap olmanıza gerek bırakmaz çevrede illa iyi anılır ciddiyetini çok belli eder zaten takılmayla işi olmaz ama yavaş ilerler gerçekçi bakış açıları olur ama romantiklerdir de maskülenliklerini bir fotoğrafından bile hissedebilirsiniz poz ve giyiniştsn bağımsız auraları güçlüdür çok değerli bebek gibi sevilen prenses gibi hissden biri olursunuz ama bir birey olduğunuzu bilip saygı duyar baskı yapmayı bırak baskı hissettirmez bile yavaş ama istikrarlı ilerler daha nelerrr nelerrr böyle bakmayın etrafınıza 💖💖💖💖
Tamam bütün erkekler senin olsun al hepsini... Buradan defolun gidib
Kadın erkek ilişkisi çok demode çok itici ayrıca kadın olarak erkekleri sevmek övmek zorundamiyim sokaklarda sapik dolu böyle bir devirde erkek güzellemesimi yapacam sohbet sitelerinde belden aşağı foto atanlar reelde evine davet eden sapıklar ilk buluşmada öpmeye çalışan sapik erkekler korna çalan tanımadığı kızları taciz eden kızlara mesaj atan tanımadığı kadınlara cinsel teklif edenler varken erkeklere övgü mu bekliyosun kadınin kadından nefret edeni iğrenç erkeklerin koynuna mi girmek zorundayım cinsel olarak kendime salatalık soksam bile zevkten geberirim erkeğe ihtiyacım yok cinselliğe ihtiyacım yok kafam rahat hesab soran yok dünyanın en kibar erkeği
bile olsa biyolojik erkekten adam çıkmaz sapıklar
Sen sadece cahil ve cinsiyetçi sin muscle mommiyim? Ben miyim kadınlardan nefret eden pick me 😂 tüm erkekleri iyilemedim farkındaysan sadece hala iyi erkeklerin hala olduğundan bahsettim evet okumadım çünkü okumaya değer bir şey göremedim çok kaliteli biri olsan çoğunluk diye bahsederdin cinsiyetçilik yapmazdın ırkçılıktan farkı yok cinsiyetçiliğin kadın haklarını savunan biri olarak söylüyorum bunu hani sen çok iyi kadınlarla anlaşan bir kadınsın ya onun için beni tanımadan pick me ilan ettin değilmi rezilsin sadece rezilsin hiçmi sevilmedin