Nerede bir küfür duysam o küfrü kullanan kişiden uzaklaşıyorum.
Bence küfür kullanan kişiler acizliğinden kullanan kişilerdir.
Bence küfür kullanan kişiler acizliğinden kullanan kişilerdir.
Mantıklı cümle kurmaktan aciz diyen arkadaşı inci sözlüğe davet ediyorum baksın bakalım oradaki elemanlar ne kadar aciz? Seni bilgi ve laf yarışında ata bindirir ters çöle gönderir. Küfür insanların vazgeçilmezidir. Bir nevi deşarj olma yöntemidir. Youtube üzerinden küfürlü dublajlar yapan birisiyim çizgifilmlere yaşım 20 kardeşimle birlikte yapıyoruz oda 25 tamamen eğlence amaçlı bence iğrenç değil kızların aşırı küfür etmesi sakıncalı olabilir sokmak gibi terimleri kullamasın yeter zira sebebi malumunuz efenim...
Mantıklı Cümle kurmaktan aciz kişiler küfür eder. Cevap veremeyince direk küfür.
Hak edene yakışiyor , Küfur bir rahatlama bicimidir baska turlu zarar veremeyecegine göre Bir şekilde sinirini atman lazım, ben keyfe edenleri sevmiyorum
Kesinlikle. Küfür edince biri, o kişiden direkt soğuyorum :/
Cevap
35Cevap
İki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların, hissiyatlarını lisan noksanlığı sebebiyle sövmek tariki cihetinden göstermeleridir... Şahsen eğer bir insanı yerin dibine sokmak istiyorsam, sövmek yerine, gülünç bir duruma mahkum etmeyi tercih ederim. Ama dişime göre bir rakip bulursam. Aman sabahlar olmasın, o münazarada kaç çaydanlık eskitirim bilemem...
Sen şimdi bana uyuz olursun 😁 ama ben biraz farklı düşünüyorum küfür var küfür var şimdi bazıları çok iğrenç küfür ediyor küfür etmekte bir kültürdür herkes küfür edemez bazıları küfür etmeyi ana avrat dümdüz gitmek zannediyor ;)
Abartanları bende sevmem ama ben kaçayım p zaman fazla rahatsızlık vermeyim ✋
Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum.
Küfür eden insanlar itici geliyor bana.
Kelime dağarcığı yetersiz olanların başvurduğu bir şeydir, küfür etmek...
"İnsanlar bu kadar uçkura düşkünken benim küfür etmem suç mu ulan?"
Demiş ceg.
Hak edene, hak ettiği ortamda kullanırım. Bu beni aciz yapıyorsa varsın aciz olalım.
Varsın farkım kalmasın ne fark eder? Kullandığım kelimeler mi benim bilgimi kültürümü yansıtıyor veya sırf bu kelimeler mi egosuna yenik düşmüş bir insan yapıyor beni?
küfür sevmezdim ben ama , babam ögretti sayıp savurmayı... o da sevmezdi zaten hayırsız olmasaydı evladı :)
youtubede öğle serefsiz çok var bir videoya yorum yazıyorum serefsizin biri gelip küfür ediyopr
küfürü sevmiyorum kulagımı tırmalıyor o sözcükler..
pek küfür eden bir adam degilim zaten bende..
küfür kimseye yakışmaz... küfür eden insan toplumda yer bulammış zayıf insandır...
Ben küfürbaz değilim ilham perilerim hadi işine demiş
Hak edene hak ettiği gibi davranırım konuşurum
kız dediğin küfür etmeli arkadaş ama yeri geldiğinde etmeli, diğer türlü çok yapmacık oluyor.
Bazilarina yakisiyor ahmet kural kemal sunala felan ama onu kufurden saymiyorum genelde tabii ki yakismiyor
Ben eglenirken ediyorum küfür karsimdaki ne etmem yaw ki çok zorda kalmamlazim kavga için :)
"küfür, burjuvazinin ağzında bir lağım çukurudur... küfür, işçi sınıfının ağzında bir çiçektir!"
Edep cok onemli birseydir Allah herkeze nasip etmez.
evet bir tek sensin :-p
küfür iyidir ama ana bacı şeklnde aşalık olmayanı
Yoo bende varım sonuna kadar. :-)
yok bir sen değilsin bende varım :)
Haklısın bende sevmem 😊
nefret ederim
Küfür eden kız bıyıkta bırakır
Yatak dışında karşıyım
bende sevmem abartirlar bazilari da öhff
galiba sen ve bir kac kisisiniz
aşırıya kaçılmadığı sürece severim ben
kızlar edince tatlı oluyorlar