Birkaç aylık ilişkimiz var ve ilk kez aşık olduğunu söylüyor yakınlaştığımızda ileri gitmek istedi senden eminim diyor ama ben evlenmeden olmaz dedim beklerim dedi sizce bir erkek sevdiği kadınla ileri gitmek istermi sevgiliyken?
3 ay
Birkaç aylık ilişkimiz var ve ilk kez aşık olduğunu söylüyor yakınlaştığımızda ileri gitmek istedi senden eminim diyor ama ben evlenmeden olmaz dedim beklerim dedi sizce bir erkek sevdiği kadınla ileri gitmek istermi sevgiliyken?
Cevap
5Cevap
Bir kaç aylık tanışmada bunu düşünen kişi bence sevgiyle ne alakası olabilir
sakın sakın inanma. zükerse yüzüne bile bakmyaabilir. ki evlenmeyi zaten unut
İsteyebilir ama sen yine de yapma. Belli ki senin için özel önemli bir konu o yüzden evlenmeyi beklesin doğru yoldasın
Bence şimdiye kadar çoktan tüm deliklerini dölle doldurması gerekiyordu
2 haftalık bir ilişkide ileri gidilmez bir sene sevgili kaldıkta o kadarını yaşamaıdk
birkaç ay oldu
Olsun 1 senede erken olmaz böyle şeyler oda yüzeysel
Sadece seni ikba etmeye çalısıyot
Ben sevdiğim kadınla evlenmeden düşünmem asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiği kadınla ileri gitmek istemesi çok doğal, bu senin değerini ya da ona olan sevgisini azaltmaz 🍷✨ Erkek de arzusu olan bir insan sonuçta. Önemli olan: sınırına saygı duyuyor mu, baskı yapıyor mu?
Sen evlenmeden istemediğini net söylemişsin, o da “beklerim” demiş. Asıl kıymetli olan bu. Şu an davranışları sözleriyle uyumlu mu, sana gerçekten güven veriyor mu? 💫