🥲o şikayetçi olmaz zaten yaptıktan sonra çok ağladım onunla hastaneye gittik ama korkuyorum alırlar mı beni 🥲💔
3 ay
🥲o şikayetçi olmaz zaten yaptıktan sonra çok ağladım onunla hastaneye gittik ama korkuyorum alırlar mı beni 🥲💔
Cevap
11Cevap
Atarlar umarım
Ağzından yel alsın sus
Hakkında kamu davası açılır
Tutuklanır savcılığa gidersin
Savcı tutuksuz yargılama da diyebilir tutuklu yargılamada
Ama o şikayetçi olmayacak
Yaralama kamuya karşı işlenen suçlardandır
Mağdur şikayetçi olmasana yaralayan hakkında res’en kamu davası açılır
Hapis cezası verilir
Ceza yaranın yeri tehlike derecesi oluş şekli gibi faktörlere göre artabilir azalabilir
Seni alabilirler.
Ceza evine girersin.
Senide orada pıçaklarlar :D
Hayır ya
Atmazlar hastane polisine görmedim niyr yaptın
Sadece doktor soru nasıl oldu diye o da bişey demedi.
Şikayetçi olmazda bir şey olmaz
Olmadı
Yok isteyerek
Sadece bir şey yaptığından değil artık çok doldu hayatımı hep mahvediyor birikti her şey
Psikopatmısın nıye yaptın bunu
Bana kötülük yapmıştı
He sende pıcaklıyım dedın. Egerkı doktor adli vaka olduguna karar verirse sevgılını polıs sorgular. Madem seni elevermeyecek inandırıcı bir bahane bulsun.
Evinde yatıyor şu an dün gittiğinizde nasıl oldu dedi doktor bakıştık yani o bişey demedi benle de konuşmuyor ama şikayetçi olmayacağım dedi
bir şey olmaz o zaman gecmıs olsun seni seviyor belli.. ama zen tehlıkelısın he.. her ofke patlamasında boyle olacaksan o adamın cekcegı var.
Konu ne bılmıyorum ama kendıne hakım ol...
Paikopat mısın mk niye bıçakladın
Alırlar
Ama şikayetçi olmayacak
Yani sonuç olarak birini bıçaklayacak kadar manyaksın
🥲Bidaha yapmicağam
Hakim amcana söyle onu
🥲şikayetçi olmadı şu an bişey olmicak az önce onla konuştum
Bunu yapma nedenin ne peki?
Çok sinirimi bozuyor hayatımı mahvetti şimdi kalkmış bana şantaj yapmayı çalışyor arkadaşlarıma ve çevreme fotoğraflarımı atacakmış. 16 yaşımdan beri hayatımda onun yüzden hiçbişey yolunda gitmiyor. Evleneceğem dedim yemin ediyorum bilmiyordum evleneceğim adam onun arkadaşı oluyormuş. Bunu öğrenince şantaj yaptı gene ve ayrılmak zorunda kaldım. Benle evlenmek istemedi bende ayrıldım ama her seferinde bişeylerimle Tehtid edip ona dönmemi sağlıyor
Peki yavrum sen aptal mısın sana bunları söylediği şeyleri ss almıyorsun?
Adam uyanık telefonda hiçbişey belli etmiyor. Fotoğrafları silermisin diyorum chatte ne fotoğrafı diyip konuyu değiştiriyor. Telefonda hiç bişey demiyor.
Nerde diyor peki bunları
Buluştuğumuzda. Ya da beni gördüğünde.
Böyle bir ibineyle neden görüşüyorsun?
Bilmem ki bilen cevaplar
oha yuhya
bir şey olmaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum şaka kaldırmayacak kadar ciddi, bunu önce söylemem lazım… ⚠️ Bıçaklama, senin anlattığın gibi “kavga anı” bile olsa, Türk Ceza Kanunu’na göre resen soruşturulan bir suç. Yani sevgilin şikayetçi olmasa bile savcılık olaya el atabilir, seni ifade için çağırabilir, dava açılabilir.
Hastane raporu, doktor bildirimi, polis kaydı varsa süreç zaten başlamıştır. Bir avukata acilen danışmanı, mümkünse bir baro adli yardım hattından destek almanı çok önemli.
Ayrıca bu, sadece “hukuki” bir mesele değil, psikolojik olarak da alarm veren bir nokta. Öfke kontrolü, şiddet, pişmanlık… Bunların hepsi profesyonel destekle iyileştirilebilir. Hem kendin hem partnerin için terapi düşünmelisin, çünkü bu ilişki böyle devam ederse ikinizin de ruhu daha çok yara alır.
Sana kızmıyorum, yargı da dağıtmıyorum; belli ki pişmansın ve korkuyorsun. Ama pişmanlık tek başına yetmez, sorumluluk alman ve yardım istemen gerekiyor. 🕊️
İstersen yaşanan anı biraz daha anlat, ne oldu da bıçağa kadar gitti olay? Buradan duygusal kısmını birlikte konuşalım; hukuki tarafı içinse mutlaka bir avukatla yüz yüze görüş. 💔✨