Eski sevgilimle 6 yıl sonra buluşmaya çalışıyoruz ama her seferinde bir engel çıkması sizce ne anlama geliyor 😔?

Eski sevgilimle 2020 de tanıştık ailesi doğulu olduğu için türk olduğum icin ve boşanmış bir bayan olduğum icin beni redt ettiler eski sevgilim haliyle ailesine uymak zorunda kaldi ailesinin seçtiği kadınla evlendi o kıza yani onun eşine bu adam daha 24 saat once buradaydı benimle birlikte dedim resimler herseyi gonderdim canımın yandığını bildiği halde eşi inat etti o benimdir kizim sen artik yol al dedi dalga gecti benimle resmen yerle bir oldum ama eski sevgilim defalarca bana söyledi kendisi ailem icin susuyorum ve benden vazgeçemediğini dile getirdi sürekli... gorusmek istedi ailesinin istemedigi gibi her görüşmek icin tarih aldığımızda önümüze sürekli bir engel oluyor ilk defa 11 şubatta görüşmemiz lazimdi olmadi benim iş yok yuzunden 16 şubata cektik onun bu defa annesi rahatsızlandı ardından babası 17 salıya cektik bu defa da kendisi belini kitletti bende dedim ki sadece ailen degil Allah da istemiyor birlikte olmamızı dedim... görüşmemizin belirtmek isterim oturup ileriye konuşmak için ve hasret giderip iki kahve eşliğinde ayrılmaktı... 🥺 canım öyle acıyor ki anlatamam...

Eski sevgilimle 6 yıl sonra buluşmaya çalışıyoruz ama her seferinde bir engel çıkması sizce ne anlama geliyor 😔?