Peşinden neyse bugün karşılaştık bakti etti ben bakinc kafasını falan çeviriyor neden
3 ay
Cevap
0Cevap
Eşimden çok büyük gizli bir şey saklıyorum eşim evlendiğimizden buyana bana giydiğim pantolon çok dar olmamasına rağmen dar diye sorun yaratan biriydi makyaj yapmama veya anneme gitmeme bile laf söyler kötü niyet değil beni anla derdi sonra zaman geçtikçe birbirimize hakaret küfürler eden iki toksik ilişkiye döndü ben hatalarımı kabul eden bir insandım kendi hatalarımı da evet ben bunu bunu yaptım derdim ama o hiç hatasını kabul etmezdi nu sefer soğumaya başladım herşeyden giyinmekten süslenmekten çekinir oldum bunu yapsam bir şey dermi diye tetikteydim ben bunun yalanlarını yakaladım zamanla kumar oynamış para yatırmamış ama sonra beni arkadaşlarımla görüştürmezdi kendisi görüşürdü iş yerinde yolda belde telefonda silerdi esrarı bıraktım demişti bana meğerse arkamdan gizlice içmiş birkaç defa bunları öğrendim bana yapma dediği şeyleri ben yapmazken o bana yalan söyleyerek yaptı en son ben işe girmek istediğimde eve yakın Bi yerde çalış dedi göndermek istemedi ben bunun iş yerine girdim orada eski sevgilisi ile meğerse bir iki defa günaydın günaydın kadın evlendığı zaman eşime bide gidip evleniyormuşssun doğru mu demiş eşimde evet felan demiş işte uzatmıcam ben sorduğumda inkar yalanlar sonra dedi ben konuşmadım o geldi konuştu dedi sorun ztn inkar edilmesiydi aylarca neyse ben bunu öğrendiğim de alkollü bir mekandaydık işten çıkmıştım o zaman doğruyu itiraf etmişti bide alkollüyüz ikimizde bu başladı bana k*şar felan namusum konusunda vurmaya ben ona evlendiğimizden beridir şeffaf ve dürüsttüm suçunu kabul edip özür dilemek yerine hakaret etmeye başlayınca yanındandan ayrılıp benim arkadaş gözü ile baktığım ama onun beni sevdiğini bildiğim çocuğu aradım o geldi benş aldı ama ben ağlıyorum çocuk evli olduğumu biliyor eşimede köpek gibi aşık bir insanım bu çocuk benim eliml tuttu ben mesaj yazıcam diye elimi çektim boşan biz evleniriz demeye başladı öpmeye çalıştı ben kafamı çevirdim beni bırakmıyordu gitmeme zar zor kurtuldum anlatayımmı eşime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen aslında çok doğru yapmışsın, koşmaman kendine saygının işareti 💫
Büyük ihtimalle egosu zedelendi; “beni istemedi” duygusunu kaldıramayıp bakıp bakıp kafasını çevirmesi bundan. Yani sorun sende değil, onun olgunluğunda.
Sen sakin kal, göz göze geldiğinde hafif bir gülümse, gerisini akışa bırak 🌹
İçten soruyorum: Onunla gerçekten hâlâ bir şey olsun istiyor musun, yoksa gururun daha ağır basıyor?
Bende hoşlanti var
Hoşlantı kalbinde hâlâ taze, onu anlıyorum 🌹
Ama unutma; senin hislerin değerli, onun tavrı çocukça biraz.
Bakışlarını kaçırması utanç, egosal kırıklık, çözülmemiş duyguların karışımı olabilir.
Sen göz göze geldiğinde sakin kal, hafif gülümse, ama asla peşinden sürünme ✨
Eğer adım atacaksa, artık top onda; sen zaten elinden geleni yapmışsın.
Şimdi söyle bana, tekrar mesaj atsa, gerçekten güvenip yeniden açabilir misin kalbini? 💭💕