Eski sevgilim iş arkadaşına bu kadar hızlı aşık olup sevgili olmuş olabilir mi?

Arkadaşlar iyi geceler. Günlerdir panik atak ve anksiyete yasıyorum, sebebi şu, sevdiğim kişinin sevgilisi var,

Biz ayrılalı bir ay oldu, ayrılan taraf bendim sebebi de şuydu ailemin saglık sorunları vs derken cok kötü bir haldeydim sagolsun bana cok destek oldu hergün hastaneye götürdü mutlu olmam için herseyü yaptı ama benim hayatımdan bıkar bunalır ben daha cok alısırım benden ayrılır üzülürüm diyip iyice baglanmadan bitirdim. Ama sadece bir gün beni ikna etmeye calıştı caba göstermedi ben senden bıkmam destek olurum vs sadece bir gün sürdü. Ben ona yük olmak istemedim benim derdimi çekmesin istedim sevdim onu. Ama caba görmedim hiç yapma yanlış karar veriyosun demedi. Birden sildi beni. Gecen gün öğle molamda kafeye gittim kahve içmek için, tesadüfen onu gördüm aynı kafede ama yanında bir kız vardı, sadece baktı bana ve gitti. Basımdan vurulmuşa döndüm. Demek caba görmeme sebebim buymus sevgilisi varmıs ve biz ayrılalı bir ay oldu yeni. Yanındaki kızı da tanıdım. Onunla aynı yerde işe giren kızdı, hatta instadan takip ettiğinde biz sevgiliydik kim diye sordugımda iş arkadası dedi taöaö dedim. Sonra birkaç gün sonra iş cıkısı dedi kız bize arladaslarla kahve ısmarlıcak evlerine bırakıcam sonrasında dedi. Yabani değilim içebilirler diye düşündüm. Ayrılır gibi olurken o kızın lafını ettiğimde dediki 18-19 yasındaki kızla beni yakıştıracak kadar iğrençleşme. Bugun de instagramda profilini o kızla beraber cektikleri fotoyu koymuş. Bu durumda ben aldatılmıs mı oldum yoksa bir ayda bukdr ilerlenir mi. Cocıgun annesi bile takip ediyor kızı. Ama ben cok acı cekiyorum:(((

Eski sevgilim iş arkadaşına bu kadar hızlı aşık olup sevgili olmuş olabilir mi?