Eski arkadaşımın eski sevgilisine aşık oldum?

Ahmetle ile bir anda çok yakın olduk nerdeyse her gün görüşüyorduk. Ahmetle arkadaşlığımız 1 yıl sürdü yaklaşık 2. Ayında beni sıla ile tanıştırdı. Ahmet sıla ve ben haftanın çoğu günü konferans yaparak konuşuyorduk. Sıla çok iyi bir kız ve arkadaşımın onu kaçırmasını istemedim. Arkadaşım başka bir kıza takıntılıydı ve ben uğraşa uğraşa aslı ile ahmetin arasını yaptım ahmet 1 yıl boyunca kızla telefonda konuştu reelde görüşmedi özgüvensiz olduğu için, en son ben görüştürdüm bunları. İlişkileri bir kaç ay sürdü 1 kere yemek yemediler cafeye gitmediler, asker arkadaşı gibilerdi ama kız ahmeti çok seviyodu bağlanmıştı. Ahmet defalarca sılayı aldattı yalanlar söyledi en sonunda bunlar ayrıldı. Bunlar ayrılmadan 5-6 ay öncesinde ahmetle benim aram açılmıştı ahmetle konuşmuyordum merhaba merhaba sadece samimiyetimizi kesmiştik ama sılayla hala iyi anlaşan iki arkadaştık (ahmet bana ihanet etmişti onu yazmayı unuttum). Neyse bunlar ayrılıyor ve biz sılayla çok yakınlaşıyoruz kardeş diyoruz birbirimize ama aylar geçti artık sılada onu sevdiğimi fark ediyor ama hala farkında değilmişcesine çok yakın arkadaşmış gibi davranıyor. Ben kendime bu durumu yediremiyorum ama gönül bu aka da bokada derler eskide olsa o adam benim yakın arkadaşımdı ama kızıda unutmak için herşeyi yapıyorum olmuyor yatıyorum aklımda sıla uyanıyorum sıla. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Sıladan da ara ara yeşil ılık aldığımı hissediyorum ne kadar doğru bilmem.

Eski arkadaşımın eski sevgilisine aşık oldum?