Sevgilim engeli açtı?

2 yıla yakın 1 ilişkimiz vardı. Son zamanlarda sevgilimle tartışmalarımız biraz fazla olmaya başlamıştı. Sıkıldı artık, tartıştık ve iletişime geçmeyelim, devam etsek yine aynı döngüye gireceğiz dedi. Önceden de bitirip geri döndüğü çok olmuştu. Sürekli kavga eden bi çift değiliz, son zamanlarda biraz fazla olmuştu. 13 gündür konuşmuyoruz. Beni 12 gün boyunca engellemişti sırf iletişime geçmeyelim diye çünkü bi şekilde iletişime geçeriz diye düşündü büyük ihtimalle. Son 2 gün de ben onu engelledim çünkü onun dönüp dönememe ihtimali artık zihnimi yormuştu, çok istiyorsa ortak arkadaşlardan ulaşabilir demiştim. Dün her yerden engelimi kaldırmış ama WhatsApp ta profil fotoğrafı hakkımda kısmı gözükmüyor. Sevgilim derdi ki biriyle ilişkim bittiyse onu rehberimden de silerim. Tamamen kafasında bitirdi mi ilişkiyi? Yoksa WhatsApp ta bilerek profil ve hakkımda kısmını kapatmış mıdır? Yaptığı şeyin amacı ne? 12 gün boyunca engelde bırakıp 2 gün ben engelledim. Ben engelleyince neden engeli kaldırıyor?
Sevgilim engeli açtı?