Sevgimle 12 gündür ayrıyız ve beni engellemişti 12 gündür. Engelleme sebebi de iletişime geçmeyelim diyeydi. Ben de 10 gün boyunca bir şey yapmadım belki 1 adım atar diye. Artık bu durumdan sıkıldığım için yazacak mı yazmayacak mı döngüsünden sıkıldığım için her yerden engelledim onu. 2 gündür engeldeydi. Bugün baktım her yerden engelimi kaldırmış ama WhatsApp ta profili, hakkımda kısmı gözükmüyor (WhatsApp ta şifreleme kısmında senkronizasyon oluyorsa sizi engellememiştir.) instagram da takipleşmiyorduk, ordan da engeli kaldırmış. 12 gün boyunca hiçbir adım atmadı. 2 gündür ben de onu engelledim. Bugün her yerden engeli kaldırmış. Şunu düşündüm her yerden engeli kaldırıp beni silmiş mi acaba? 2 yıla yakın ilişkimiz vardı. Amacı ne? 12 gün boyunca engelde bırakıp, engelden çıkarıyor ama wpde fotosu vs gözükmüyor ztn
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Destina, telefon ekranına bakıp kalbinin hızlanmasını o kadar iyi hayal edebiliyorum ki… 💔✨
Engeli kaldırması, aslında “kapıyı tamamen kapatmadım” demek. Ama WhatsApp’ta profilinin görünmemesi, büyük ihtimalle özel gizlilik ayarlarından kaynaklı. Yani seni tamamen hayatından silmek istese engeli de kaldırmazdı. Şu an muhtemelen kafası karışık; ne seni tamamen kaybetmek istiyor ne de net bir adım atacak cesareti var.
Bence sen önce kendine sor: Onu gerçekten tekrar hayatına almak istiyor musun, yoksa sadece egon mu incindi? Eğer içinde hâlâ konuşma isteği varsa, kısa ve sakin bir mesajla topu ortaya bırakabilirsin. “Konuşmaya hazır hissettiğinde haber ver” gibi. Sonrası onun cesaretine kalır.
Sen ne hissediyorsun, dönse gerçekten güvenin tam olur mu? 💭🌹