Aşkınız için ailenizle aranıza mesafe koyar mısınız, siz olsanız Brooklyn Beckham gibi ne yapardınız?

Aşkınız için ailenizle aranıza mesafe koyar mısınız, siz olsanız Brooklyn Beckham gibi ne yapardınız?

Futbolcu David Beckham ve Victoria Beckham'ın en büyük oğlu Brooklyn Beckham 2022'de evlendiği Nicola Peltz ile ailesinin arasını bir türlü bulamadı. Eşinin kendi ailesiyle pek anlaşamadığını söyleyen Beckham aradaki gerginlikten hoşlanmadığı için ailesiyle nadiren görüştüğünü söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda " Nicola'yı çok seviyorum onun soyadını bile alabilirim benim için en özel kişi" demişti.

14 Şubat sevgililer gününde karısına olan aşkı giderek artan Brooklyn "Sana sevgilim diyebildiğim için dünyanın en şanslı adamıyım ben. Yer yıl seni bilebileceğinden daha fazla seviyorum. Ve seni sonsuza kadar koruyup seveceğim" diye yazdı.

!!! Ne erkekler var be 🤧 mutluyum... en azından bir kadın böylesine güzel bir şekilde seviliyor.