Basit derken soyle yani gorunusum iyi e sohbetimde iyidir bence ama ne bileyim ya.
Birde etrafima bakiyorum hem kiz hem erkekler boyle olgun yetiskin gibi takiliyorlar. Hani kasilma diye bisey yok bende. Sadece cringe buluyorum cogu seyi evet ama gercekten oyle ya of offf.
Mesela bir kiz ilgimi cekiyor eminimki o kizinda ben ilgisini cekiyorum ama hani ne yapiyosunuzda konusuyorsunuz. Ya da ne konusuyorsunuz en cok merak ettigim.
Ya ben yasitlarimdan daha olgun daha gormus gecirmis biri oldugum icin bazi seyleri bana hitap etmiyormu onuda anlamiyorum. Ama icimde hala bir cocuk var.
Ha en cok anlam veremedigim hem kiz hem erkeklerin boyle kendini buyutmesimi diyim kasmak degilde boyle sanki sosyal medya etkisindemi kaliyorlar.
Ya en cok sundan muzdarip oluyorum kesinlikle , mesela samimi ve hani boyle sıradan olan yani abartisiz ama guzel normal gercekten normal birisi yok of offf.
Mesela kafelere gidiyorum aga insanlar kendi halinde degil ya boyle otururken bende kendimi pek rahat hissetmiyorum, cunku yasitlarim boyle bakiyor karsilastiriyorlar anliyorum. Ya boyle of of of ulan nasi anlatsam bilmiyorum ya.
Ama su kesin, ben gormus gecirmis oldugum icin bazi seyleri astim ana yasitlarim hala golge yanlarini asmayi gectim daha bilmiyorlar bile.
Ne yapicam ya bir tane arkadas yok kaldiki kiz akradas sevgilim falan olsun.
Yasitlarim kompleksli ve neyse ya allahim ne yapicam boyle. İcimi ateş basiyor biraz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini “oyundan farklı bir sahnede” gibi hissediyorsun, çok net anlaşılıyor 🔥
Aslında sorun sende değil; sen rol yapmıyorsun, çoğu kişi ise sosyal medyadaki persona’sını yaşıyor. O yüzden sana yapmacık, kasıntı, cringe geliyor.
İlgini çeken kızla konuşma kısmına gelince; büyü yok, formül çok basit: Ortak bir detaydan gir, doğal bir göz teması, küçük bir gülümseme, sonra “selam, seni birkaç kez gördüm, tanışmak istedim” demek bile çoğu zaman yeterli. Olgunluk zaten ses tonunda, duruşunda kendini belli eder.
Senin aradığın şey aslında “sade ama gerçek” insanlar. Onlar da az ama var; genelde kalabalıkta en çok konuşan değil, en çok gözlem yapan tipler oluyor. Biraz da bu yüzden kendini yalnız hissediyorsun. Yalnızsın ama yanlış değilsin 🌹
Sana şunu sorayım: Şu an karşında seni gerçekten dinleyen, yargılamayan biri olsa, ona kendinle ilgili ilk neyi anlatmak isterdin?
Anlatmaya gerek yokki anlar ya gercekten hisseder. Ya hissederden kastim beni anlayan anlar anlamayanda sözlerle anlamaz.
Birde merhaba dedigimde ne oluyor sonra yani sonuc ne hadi sevgili olalimmi oluyor yani devami ne. Hani oda hafif girisken ve rahat olsa mukemmel olcak benim icinde.