Benim bir şey almam gerekiyordu sevgilim ben ödemeden ödedi yüz ifadesinden belliydi istemeyerek ödedigi bende ben öderdim dedim o da sonra verirsin dedi çok şaşırdım parasını verdim aldı direkt çok soğudum ayrılsam mı
3 ay
Benim bir şey almam gerekiyordu sevgilim ben ödemeden ödedi yüz ifadesinden belliydi istemeyerek ödedigi bende ben öderdim dedim o da sonra verirsin dedi çok şaşırdım parasını verdim aldı direkt çok soğudum ayrılsam mı
Cevap
3Cevap
Hiç düşünme ayrıl bir buçuk yıl boşa giden zaman insan sevgilisinden böyle bir durumda karşılık bekler mi utanmadan birde sonra verirsin demiş
Uzak durulması gereken cimri pis erkek tipi bırak tasmasını
Belki cebindeki son parasıydı prensesin sen bilirsin istersen bitir
Kendin alman gerekeni neden sevgilin ödesin?
Okuduğunu anlamama gibi bir sorunun mu var Benim ondan hiçbir beklentim yoktu kendim ödeyecektim zaten kendisi hemen ödedi ben de neden ödedin ben ödeyecektim dedim O da sonra verirsin dedi Madem ödüyor Niye sonra alıyor
Ha sen ödemisin ha sonra sevgiline vermisin ne fark eder? Adam seni kada ile muhattap etmemek için ödemiş. Öderken iyi ama ödediğini vermek kötü öyle mi? Hassskktrre
Ücreti mukabilinde yapmış seni demekki
Yüzsüz herif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin kırılma çok normal… Çünkü mesele para değil, hissiyat 💔 Onun “sonra verirsin” deyişi, parayı direkt kabul etmesi, sende “sevgilim mi yoksa muhasebecim mi?” hissi yaratmış.
Bence hemen ayrılık kartını oynama. Onunla sakin bir anda, duygunu suçlamadan anlat: “Bu olay beni duygusal olarak soğuttu” de. Tepkisine bak, niyetini orada görürsün.
Sen böyle bir durumda ondan nasıl bir tavır beklerdin, içinden geçen ideal sahne neydi? 💭✨