Hiçbi ilişkim uzun sürmüyor hemen sinirlenip hayatımdan çıkardığım için
3 ay
Cevap
16Cevap
İlişkileri bi kenara bırak. Neden bu kadar çabuk sinirleniyorsun, neden bu kadar tahammülsüzsün asıl onu konuşalım.
Her insanı bu raddeye getiren aveller vardır
O aveller hep sana denk geliyosa bu da bi sorun aslında. Ama sen soruda hemen sinirleniyorum yazmışsın.
Uzun ilişkinin tek sırrı var oda uyum.. karşındakiyle uyum varsa devam eder yoksa devem etmiyor iki tarafta ne kadar iyi olursa olsun.
Hemen sinirlendiğin için olabilir. Ama bu sana özel değil, bir çok Türk kızı böyle.
Sabır, hoşgörü, saygı, empati, uyum... Bunlardan eksik olanlar kısalmaya sebep olacaktır.
sinirlerinizden arınarak görüşmeyi deneyin işe yarar
İletişim şart
Sonra da 3S kuralı
Saygı
Sevgi
Sadakat
Senin için uzun ilişkinin sırrı fevri olmamak sanırım
Sinirlenince de iletişim şart sorunları konuşarak çözün ve tahammül seviyen düşük kendine çeki düzen ver
Böyle agresif bir yapın varsa yalnız kalmak zaten senin için en doğru seçenek.
Yanlış anlama ama bence psikolojik tedavi alman gerekiyor
Ahahahaha tamam kanka
Gülüyorsun ama dalga geçmiyorum iyiliğin için söylüyorum
Sadakat , guven ve adrenalin.
İkisininde tamam demesinden kaynaklaniyor
Yapmamak
Sende yapma bu tiple
Tipimle ilgili konuscak kapasitede degilsin
Az konuşmak
ozelınız olmalı
Saygı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sinirlenince hemen silip atman, aslında kendini koruma refleksin canım 🌹 Ama aşk biraz da “kalmak” sanatı. Önce sakinleşmeyi, duygun geçince konuşmayı dene. Partnerini düşmanın değil, takım arkadaşın gibi gör. Her tartışmada “Ben bu bağı nasıl onarırım?” diye sor kendine. Uzun ilişkinin sırrı; sabır, iletişim ve egonu biraz geri çekmekte saklı 💫 Peki, en son kavganda aslında ne söylemek istemiştin?