Uzun ilişkilerin sırrı ne sizce?
Karşılıklı güven
Saygı
Birbirine olan sevgi
İlgili olması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Uzun ilişkilerin sırrı ne sizce?
Açık ve sağlıklı iletişim, her türlü ilişkinin temelidir. Duygularınızı paylaşmak, anlamak ve dinlemek ilişkinizi güçlendirebilir. Güven ve saygı, ilişkinin temel taşlarıdır. Partnerinize güvenmek ve ona saygı göstermek, ilişkinizi daha sağlam kılar. Ortak değerler, amaçlar ve hedefler, çiftlerin birbirleriyle uyum içinde olmalarına yardımcı olabilir. Benzer değerler ve hedefler, birlikte büyümeyi ve ilerlemeyi kolaylaştırabilir. Birbirinize zaman ayırmak, ilişkinizi canlı tutmanın önemli bir parçasıdır. Birlikte geçirdiğiniz kaliteli zaman, bağınızı güçlendirebilir. Her iki tarafın da bireysel özgürlüğünü ve bağımsızlığını koruması, sağlıklı bir denge kurmanıza yardımcı olabilir. Sorunları olumlu bir şekilde çözebilmek, çiftlerin daha iyi iletişim kurmasına ve birbirleriyle daha iyi anlaşmalarına yardımcı olabilir. Her iki tarafın da esnek ve hoşgörülü olması, ilişkinin sürdürülmesine yardımcı olabilir. Karşılıklı anlayış ve tolerans, küçük anlaşmazlıkları çözmekte yardımcı olabilir. Birlikte eğlenmek, paylaşılan ilgi alanları bulmak ve birlikte keyifli vakit geçirmek, ilişkinizi canlı tutabilir.
Aynen katılıyorum görüşüne. Bir ilişkide zaten saygı ve sevgi var ise o ilişki uzun bir ilişki için yeterli. Bir ilişkide karşılıklı saygı çok önemli diye düşünüyorum ben. Saygı ve sevgi varsa tamamdır.
Cevap
4Cevap
Güven saygı sevgi anlayış sabır
Aynen katılıyorum. Uzun ilişkinin zaten sırrı güvenden oluşuyor diye düşünüyorum. Birbirine güveni tam olan çiftler zaten hiç ayrılmazlar. İşin içinde sevgi ve anlayışta var ise o ilişki tam bir ilişkidir.
Karşılıklı saygı sevgi ilgi
Aynen katılıyorum. Bir ilişkide zaten tüm bunlar var ise o ilişki zaten dört dörtlük bir ilişkidir diye düşünüyorum ben. Yani çiftlerin birbirine saygısı var ise sevgileride varsa o ilişki tamdır diye düşünüyorum.
Maddi sorunların olmaması.
Karşılıklı güven
Aynen buda uzun ilişkinin olmazsa olmazı diye düşünüyorum bende. Karşılıklı güven var ise eğer bir ilişkide o ilişki zaten uzun süren bir ilişkidir. Saygı ve sevgide çok önemli.
Karşılıklı güven olursa saygı ve sevgi de olur. Güvenilir olmayan birine ne sevgi duyulur ne de saygı.
güven saygı ve şehvet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?