Sevgilimin 'zaten bizim sonumuz yok' demesi ne anlama geliyor, gerçekten sevmemiş mi?

Biz 2 senedir beraberdik ve erkek arkadaşımın son 4 - 5 aydır maddi durumu pekte iyi değildi ben ona parası olmadığı zamanlar yemek yapıp götürdüm çay içecek parası olmadığında termosa çay koydum da o soğukta beraber çayımızı da içtik yokluğu da gördük varlığı da fakat 14 Şubat geldi her kız gibi insan bir şey bekliyor fakat ben kendisine sadece hatırlamadığım yeteceğini hediyeye gerek olmadığını söylemiş bana hediye sipariş ettiğini geleceğini söyledi 4-5 gün oldu kargom gelmediğinde sordum ek detay vereyim çok yalan söylüyor kargom nerede dedim banaa pazartesi gelir dedi tekrar sordum çünkü hissettim yalan söylediğini dağıtıma çık mış mı dedim pazartesi gelir diyip durdu kargo takibini at dedim atmayacağım diye ısrar etti bende tekrar üstlerinde hediyeyi iptal ediyorum dedi bende sen erkek misin aldığın hediyeyi iptal ediyorsun dedim paran yoksa bana ümit verme böyle konularda dedim dahaa sonra tartışma uzadı hakaretler havalarda uçuştu en sonunda zaten bizim sonumuz yok dedi ve bitti bilemiyorum sonunu göremeyecek kadar sevmedi mi..

Sevgilimin 'zaten bizim sonumuz yok' demesi ne anlama geliyor, gerçekten sevmemiş mi?