Hiç sosyal medya kullanmayan, geçmişinde 1 sevgilisi olan kızla ilgili kuruntu mu yapıyorum?

1. kız hiç sosyal medya kullanmıyor. ne facebook ne Instagram ne twitter, hiçbir şey.
2. whatsapp kullanıyor ama annesi babası ve birkaç kız arkadaşı ile konusuyor, denk geldi biraz baktım.
3. discord kullanıyor, orada arkadasları ile oyun oynuyor ve film izliyor. erkekler de var kızlar da var ama arkadaslarının 10 senelik belki daha fazla olduğunu öğrendim.
4. her aksam neredeyse spora gidiyor, haftasonları yoga yapıyor. sporda da hiç arkadaşı olmadığını öğrendim. sürekli benimle gel diyor ama evim uzak.

kız gerçekten çok güzel bir kız. sessiz sakin de birisi. anlamadığım şey bu kadar iyiyse neden sevgilisi yok. daha önce sadece bir sevgilisi olmuş 1.5-2 sene kadar sürmüş. çocuk çok kötü davranmış ve özgüveni zedelendiği için sevgili yapamamış, kendisini sevmiyormuş, kilolu ve çirkin buluyormus. işte kilo vermis, burnunu yaptırmış öyle. ama özgüven kazandı niye benle görüsüyor diye düsünüyorum, maddi durumu da gayet iyi harika değil ama iyi yani.

Hiç sosyal medya kullanmayan, geçmişinde 1 sevgilisi olan kızla ilgili kuruntu mu yapıyorum?