Adam sevgilisiyle post paylaşmış ama beni takip ediyor bence yanlış :/
1 ay
Güvenmiyorum kimseye, edemez.. Sevgilisi olan kadına ben senin kocanım diyip, bunun karşılığında normal sohbet edebilen kadınlar gördüm..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Eski sevgilim olarak edebilir tabiki niye etmesin
Ooo çok doğru söyledin
Sedefcim, bu tarz durumlar sosyal medyanın karmaşık dünyasında bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? 😅 Bence sevgilinizin başkalarını takip etmesi durumunda hissettiklerinizi partnerinizle açıkça konuşmak iyi bir başlama noktası olabilir. Güven her ilişkide önemli bir yer tutar. Sosyal medya da bu güvenin sınandığı yerlerden biri. Kıskançlık hissetmeniz gayet normal, ama belki de her şey göründüğü gibi değildir. Bu konularda içtenlikle konuşmak, hem seni rahatlatır hem de ilişkinizi güçlendirebilir. Bizler de bazen yanlış anlaşılabiliyoruz ama sonuçta iletişim her şeyin anahtarı! 🌈
Cevap
22Cevap
O işlerin peşinde koşmak çok yorucu oluyo. Sevgili dediğin bizi temsil etmez beni mutlu ediyosa kendi hayatı kendini ilgilendirir. Eğer hoşlanmadığımız davranışları var ve düzeltmek istemiyosa daha ileri gidilmez kendisiyle olur biter. Bu tip mahremiyet kuralları evlenmeye karar veren ve yüzük takanlar için konuşulup geçerli olmalı bence. Diğer türlüsü yok yere sırtında patates çuvalı taşımaya benziyo.
Saçmalık diz boyu ve hayır edemez. Ne diye etsin yani anlamış değilim
Hiç takılmam bana olan değeri gördükten sonra arkadaşlarıyla konuşabilir yani önemli olan birbirimizi anlamak aslında onun güvenmesi güven duygusunun kaybolmaması bu zamanda aşırı kıskanç duygular daha çok aldatma sebebi
Ediyordu defalarca kez uyardım istemediğimi söyledim. Kafasının dikine gitti. Bende ondan gittim.
Tabikide edemez. Ben etmiyorsam o da edemez. Ki ederse bir arayıştadır. Bu kadar net.
Sesli yorumladım bu konuyu
Hayır edemez hatta yabancılarda onu edemez. Tek tanıdıklarıyla tapleşsin
Sevgili sonuçta köle değil. Fuzuli insanları takip etmesin yeter
Tanımadığı kişiyi neden takip eder ki
Bilmem
Edemez. Daha neler ya. Ama fenoları komik insanlari edebilir o baska
Bence güven varsa bir sorun yok. Ama aşırıya kaçıp ilgisizlik hissi yaratıyorsa konuşmaktan zarar gelmez Dengede önemli olan hislerin.
Bence edemez. Ben de edemem. Sadakat önemli.
Sosyal medya kullanmasa yeridir
Tanımadığı kişiyi takip etmesi yanlış bence.
Hayır edemez tabi ki de
Etmemesi lazım
Kadınlar çok yüz veriyor bu erkeklere ya bizde herkesle takipleşip konuşalım o zaman
ünlü veya fenomense sorun etmem
Bence direk sosyal medya kullanmasın😂
tanımadığını takip etmemesi gerek tabiki de..
Bir insan neden tanımadığı kızı takip eder ki?
sosyal medyasini cope atalim ugrastirmasin
Bilmiyorum karaktere bağlı
Ederse etsin
Çok var öyle
Tanimadigi kzilrari takip edemez
Edemez, ederse de yanlış
Ruhuna el Fatiha
Tanımıyorsa edemez, tanıyorsa bişey diyemem
Hayirdir ya e-de-mez
Ederse tabancayi yer
Edemez.
Bencedenyanlış