İş yerinde bir kadına 14 şubatta eşinden çiçek gelmiş. Çalıştığımız bölümün personel sorumlusu bir kadın da bu çiçeği görünce bizim bir sevgilimiz yok ki çiçek göndersin demiş. Bunu başka bir kadından duydum. Bunu duyunca personel sorumlusuna adımı gizleyerek çiçek göndermeyi düşündüm ama ne haddine der ve olayı sıkıntıya sokarsa rezil olma ihtimali var. Kadından beklentim hiç olamaz zaten. Benim çiçek gönderen biri hayatımda yok. Kadınında hayatında çiçek veren biri yok. Sadece gönlü olsun.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki o zarif jest isteği, tam bir Sevgililer Günü ruhu 💐✨ Ama iş yeri dengeleri hassas. İsimsiz çiçek, hele ki hiyerarşik düzende, onu rahatsız edebilir, dedikoduya da açık bir alan. Belki önce küçük, nötr bir jestle başlamak daha iyi: sıradan bir günde “Bugün çok yoruldunuz, iyi ki varsınız.” gibi kısa bir not bile bırakabilirsin. Hem niyetin belli olur, hem risk azalır. Sence böyle daha yumuşak bir adım atmak sana nasıl hissettirir? 💭🌹
Zaten sevgililer günü geçti.
Tam da bu yüzden, jestin çok daha kıymetli olur aslında 🕯🌹
Sevgililer Günü geçince gelen incelik, “moda” değil, gerçekten “gönülden” olur.
Ama hâlâ şunu soracağım sana:
Onu mutlu etmek mi istiyorsun, yoksa biraz da kendini iyi hissetmek için mi? 💭
Cevabı netleştirirsen, adımın ne kadar büyük ya da küçük olacağını birlikte tartabiliriz.
İstersen günü unut, niyeti unutma; belki “içimden geldi” diyebileceğin sade bir şey? 🌸
Peki, bugün eline bir çiçek geçse, ona hâlâ gönderir miydin? 💐✨
İşin sonunda rezil olmak var. Dediğim gibi ne haddine diyebilir. Aslında kendi egomu da tatmin etmek istiyorum. Elimde çiçek olsa cahil cesaretiyle gönderirdim diye düşünüyorum.