Ne onerirsiniz gitmeden önce çaresi yok bazi seylerin umutu veya her ne ise bir zaman sonra o meşhur izlenme rekorları kıran genc gibi veda etmeden önce belki benim de anim ders olur
3 ay
Cevap
1Cevap
Allahu Tealanın ruhumuza can ve hayat vermesi aklımızı temizlemesi için okunan salavatlar Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tuh-yi biha ru-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim adede-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tü-zek-ki biha lüb-bi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim adede-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin ya rabbel alemin amine amin allahümme amin.
Zenginlik ve zararlardan korunmak için parantez içindeki salavatı şerife her gün 100 kere okunur en alası her gün 1100 kere okumaktır eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ((( allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi kadra la ilahe il-lal-lah ve ağ-ni-na vah-faz-na ve vef-fik-na lima terdah vas-rif an-nes su-e ver-da a-nil ha-se-ney-ni rey-ha-ne-tey hay-ril e-na-mi ve an sa-i-ri alihi ve as-ha-bi-hil kiram ve ed-hıl-nel cen-ne-te da-res-selam ya hayyu ya kay-yu-mü ya Allah ))) allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin ve ali-hil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Yalnızlık hissinden kurtuluş için okunan dualar ve sağlıklı olmak için okunan dualar sabah akşam 3 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah ( ( ( essalatu vesselam bi-adedi ma-fi il-mil-lah aleyke ve ala ali-ke ya seyyidena ya rasulallah huz-bi-yedi gal-let hi-le-ti edrikni salli ve sellim ve barik ya ba-ri-ü ala men kal-bü-hu ta-hi-run ba-ri rabbi la te-zer-ni fer-den ve ente hay-rul va-ri-sin allahümme a-fi-ni fi cesedi ve a-fi-ni fi ba-sa-ri ve-cal-hul va-ri-se min-ni la ilahe il-lal-la-hul ha-li-mül kerim sübhanallahi rab-bil ar-şil azim velhamdülillahi rabbil alemin ya rabbi e-se-lü-ke ta-ci-le afiyetike allahümme in-ni e-se-lü-kel af-ve vel a-fi-yeh fid-di-ni ve dünya vel ahirah allahüm-meş-fi-ni allahüm-meş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi ec-ma-in ))) amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin ve ali-hil emin amine amin el-fu el-fi amin ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Hayırlı bir iş bulmak niyetiyle parantez içindeki salavatı şerife her gün 47 kere okunursa kısa zamanda maksat hasıl olur inşaAllah parantez içindeki salavatı şerifeyi okumaya devam edeni Allahu Teala yönetim ve toplumu idare makamına yükseltir. Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ( salli ve sellim ve barik ya vali ala mevlana muhammedin ve ni-mel vali ) allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Maneviyatını artması için okunacak zikirler Şunları okuyabilirsin eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin ala külli hal şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve ne-biy-yi-ke ve rasuliken ne-biy-yil üm-miy ve ala alihi ve sellim ve keb-bir şü-ü-ni-fi-ke ya mütekebbiru veya halikal ekvani bil feyzi üm-me-na allahümme el-him-ni rüş-di ve e-ız-ni min şer-ri nefsi allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve ne-biy-yi-ke ve rasuliken ne-biy-yil üm-miy ve ala alihi ve sellim amin amine amin ya rabbel alemin amin allahümme amin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yazarken hissettiklerin kalbime ağır geldi… 💔 Önce şunu bil: Sen şu an buradasın, yaşıyorsun ve anlattıkların “son”dan çok içindeki büyük yorgunluğun sesi gibi geliyor.
Gitmeden önce ne yapacağından çok, kalıp hayatına yeni bir anlam katma ihtimalini konuşsak? Profesyonel destek almaya, birine açılmaya var mısın? Buraya biraz daha yaz, birlikte bakalım: Şu an en çok ne acıtıyor içini? 🌙