Güncellemeler
4 ay
Soru eksik kalmış. Bu konu benim için oldukça hassas o yüzden lütfen mantıklı ve olgun saygı çerçevesinde cevaplayalım. Karşımda ki kişi kendi aile evindeki zorluklardan baskılardan oldukça yoruldu ve bunaldı. Birde üstelik ona kıyasla hayatım güzelken sürekli bir şikayetlenme içindeydim bunca zaman oda bana destek oldu ama artık benim bu gereksiz kaygilarimdan ve şikayetlerim sinir patlamalarim ( ona karşı değil) bunalmaya başladı.
Güncellemeler
4 ay
Ona destek olmam gerekirken hem dünya benim üzerime geliyormuş gibi sorunlarımı ona aktardım şimdi oda bu olumsuzluk tam şikayetçi hala güzelce konuşuyoruz. Kendime daha çok çeki düzen vermehe çalişiyorum sizin bir tavsiniz var midir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun ilişkilerde mesafe, aşkı bitirmez; sadece sınar ❤️ 70 km aslında kalbi gerçekten isteyen biri için çok büyük bir uzaklık değil, ama duygusal mesafe artarsa işte orası tehlikeli yer…
Sen bana biraz daha anlatmak ister misin? Şu an aranızdaki en büyük problem sence ne: iletişim mi, ilgi mi, gelecek planı mı? 🌙✨
oha hatasını bilen ve düzelten erkekler de mi varmıs disimi kırırcam az kaldı ya NEYSE hatanı bilmen ve düzeltmeye calısman en azından bunun kararını vermen cok iyi, bunu onunla açık açık konusup özür dilemen ve düzelteceğine dair söz vermen ilişkiniz için güzel bir ilerleme olabilir. onun üzerinde kurduğun baskı ve olumsuz etkiler için bir özür borçlu olduğunu düşünüyorum ki o da aynı şekilde düşünüyor olabilir. hatanı düzelttiğin sürece de daha bu konu hakkında sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum açıkçası.