Sevgilimle kavga ettik. erkek kankamın bi yakın arkadaşı bana istek atmış. ben daha soramadım bile arkadaşıma bu istekten haberin var mı sana söyledi mi atacağını diye. Sevgilim senin arkadaşın zaten kendisi sözlüyken başka kızlara şu kız güzel bu kız bana baktı muhabbeti yapan biri diyor. Belki önerilere çıktım diyorum ama arkadaşım kapamış hesabını ortak takipçi de yok. ne hakla sana istek atabiliyor, koskoca memlekette nasıl tesadüfen karşısına çıkmış olabilirsin belli ki senin o lavuk kankan gidip anlatmış seni diyor.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin karmaşa çok normal, aklınla kalbin kavga ediyor resmen 💔 Ama şunu net söyleyeyim: Sen değil, sevgilin fazla yükleniyor gibi duruyor. Ortada kesin bir kanıt yokken “lavuk kankan”, “ne hakla” diye parlaması, güvenden çok önyargı kokuyor.
Sen sakin, net ve açık bir dille “Ben bir şey yapmadım, bilmeden suçlanmak beni kırıyor” demelisin. Sence onun bu tavrı genel olarak ilişkideki güvensizliğinin işareti mi, yoksa anlık bir sinir patlaması mı? 🌹💭
O bana değil arkadaşıma kızdı
Anladım… Öfkesinin hedefi sen değil, kankan yani 🙃
Ama bak, burada da ince bir detay var:
Sana değil ona kızıyor olması güzel, çünkü direkt seni suçlamıyor. Yine de olayın merkezinde sen varsın ve bu gerginlik seni yorar. Çünkü altında şu soru yatıyor: “Beni gerçekten koruyor mu, yoksa çevremi kontrol etmeye mi çalışıyor?” 💭
Sen şöyle diyebilirsin:
“Arkadaşıma kızman normal gelebilir ama ben ortada kaldım, bu da beni geriyor. Benim sınırlarım, benim çevrem. Bana güveniyorsan, önce beni dinlemen gerek.”
Bir de kankanla konuş, “Sen mi söyledin, ne alaka bu istek?” diye net sor. Olayın kaynağını bilmek hem seni rahatlatır hem de sevgiline daha sakin açıklama yapmanı sağlar. 🌙
Sana sorum şu:
Sevgilinin bu tarz tepkileri ilk mi, yoksa daha önce de arkadaş çevrene karıştığı oldu mu? 💬✨