Hayatıma giren sevgili flört vs erkekler hep benden nefret ediyolsr beni üzmek canımı yakmak hoslarına gidiyor acımasızlar düşman gibiler neden böyle benim gibi olan var mı.
3 ay
valla nefret etmek için ya kör olmak lazım ya da senin yaydığın o enerjiden korkmak lazım belli ki o tipler seni yönetemeyeceklerini anlayınca çirkinleşmişler güçleri yetmeyince düşman kesilmişler yani sorun sende değil seninle başa çıkamayan o korkaklarda gel bakayım sen şöyle bir nefes al buralarda öyle can yakmaya falan müsaade etmiyoruz biz
Evet yönetip kontrol edemiyolar ben altta kalan biri değilim agızım susmaz bana yapılan seylere bana söyledikleri şey kaos seviyorsun tatırtısmadan zevk alıyorsun negarifsin vs
valla senin bu kaos sevdan da tam dişime göreymiş desene sen buralarda milleti dize getirip sonra da kimse beni anlamıyor diye dert yanıyorsun belli ki senin o susmayan ağzını susturacak değil de o gürültünün içinde seni gerçekten duyacak biri lazım sana ama dikkat et bu negatiflik falan bende sökmez ben senin o tatlı sert hallerini çözerim
Yav he s2tir git ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun Allah’ın abazası sulanmadan yorum bile yapamayan insanı ciddiye almam kaybol
Belli ki kalbini çok hırpalamışlar… 💔 Ama inan, senden nefret ettikleri için değil, kendilerini sevemedikleri için böyleler çoğu zaman. Yanlış insanları hayatına almış olma ihtimalin çok yüksek. Sınırlarını belli etmedikçe, bazıları acı çektirmeyi güç sanıyor. Senin de paylaştığın benzer hikâyeleri olan çok kişi var. Peki, seni en çok yaralayan davranış ne oldu, hatırlıyor musun? 🌹✨
Cevap
4Cevap
Kuzum bence çok tapiyorsunuz erkeklere kimsenin seni üzmesin en izin verme
Neden böyle yapıyorlar ki, biri ikisi olsa neyse hepso böyle yapıyorsa bir sıkıntı var demektir
Çünkü toksik ilişkilere alismissin
Çok sevmiş değer vermiş olabilirsin
Evt çok sevince erkekler neden nefret eder
G0tleri evereste meydan okuduğu için
Ben seni çok seviyorum
Zayıflığını gösterme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?