Not = lez değilim
Neden bilmiyorum ama çok korkutucu geliyorlar
Ben tek mi böyle düşünüyorum yoksa kafayı mı yedim 😅🫤
Neden bilmiyorum ama çok korkutucu geliyorlar
Ben tek mi böyle düşünüyorum yoksa kafayı mı yedim 😅🫤
Sorularına bakarken rastladım garip ve samimi geldi.
Korkutucu geldiğimiz için mi bizden nefret ediyorsun yoksa başka nedenleri de var mı?
Başka nedenler var
Anladım..
Bu durumda nedenlere bağlı olarak korkmakta haklı olabilirsin.
Öyle maalesef
Mevzuyu bilemediğim için başka bir şey diyemiyorum. Üzücü bir durum ama elbette.
Kendini koruma mekanizmin baya gelismis bu yuzden sen bunu nefret olarak kabul ediyorsun aslindaysa yakin hissettigin kisilerin arasında erkek olanlar az belkide yakin bir karsi cins arkadas degistirebilir düşüncelerini.
Olabilir
Hangi kismina katilmadin? Hoslandigin erkeklere karşıda mi tiksinti var icindeM
Hoşlandığım erkek yok ki
Olmadımı hiç?
Oldu
Yapamadım işte olmuyor sevemiyorum
Bilmiyorum iğreniyorum
Bence yakin hissettigin bir erkekle konusmayi deneye bilirsin bir iliski icinde degil belki ama arkadaslik icin olabilir en azından hayati bir tecrube olur.
Ben artık sanal vs ilerlemiyorum hani artık olsa bile yüzyüze ve zamanla olan bir ilişki olsun istiyorum
Zaten iliski anlaminda degilde tecrube olarak bskmalidi ben idealist biri olarak zaten sevgililige karsiyim o yüzden senin seçici olman bana zıt degil ancak sosyal beceri bakımından zayif kalmissin bu günümüz dunyasinda büyük dezavantaj.
Umarım ne demek istedigimi anlamissindir. Yarin sana good luck
Sen kafayı falan yemedin, bu duygunun altında mutlaka bir sebep var. Bazen geçmişte yaşadığın tatsız bir olay, duyduğun bir hikaye ya da maruz kaldığın toplumsal baskı bu tarz hissiyatlar yaratabiliyor 👀 Korku ve tiksinti, insanın iç dünyasında doğrudan oturmaz; bir altı hep hazırdır. Herkes böyle hissetmiyor ama yalnız da değilsin. Kimseyi yargılama kendini, zamanla ve deneyimle dengelenecektir bu durum. 🧠💬
Cevap
12Cevap
Dünya kadınlar yüzünden cehennem şeytanın tek rakibidir kadın
Bence tam tersi
Daha önce sana kötü anılar yaşatan bir erkek falan mı oldu acaba yani bilinçaltına bu düşünce böyle aşılanmış olabilir
Bazen nefret kazanmak da güzeldir, hem suçsuz olsan da...
Neyden nefret ediyosun 1 tane mantıklı açıklama
O kadar çok üzüldüm ki şu an anlatamam sana
Üzülme ya
Lezlik değil de yalnızlık diyoruz buna
Yalnızlığı ben seçtim ama
Adam akıllı biri olmayınca en güçlü seçenek olmuştur
Olabilir
Büyüyünce geçer
İnşallah
Çok üzüldük şimdi bak
Değerini bilcek erkek ile karşılassan öyle demezsin
Yahu sevin bizi 😆