Sevgililer Gününe iki gün kala sevgilimle kavga edip ayrıldım, pişmanım mı oluyorum yoksa doğru mu yaptım?

Sevgililer gününe iki gün kala erkek arkadaşımla kavga ettik. Dış görünüşümle ilgili büyük hakaretler edince ayrıldım engelledim falan.
Ama biz kavga etmeden önce hediye almıştım, o da bana sen ne istersin demişti ben de çikolata demiştim. Neyse dün çikolata almış gece 12 den sonra. Annesinin telinden de yazdı işte şöyle pişmanım böyle pişmanım. Barışmadım. Ama annem oğlanı istemediği için kavga ettik vs. diyemedim. Aa sevgililer günü ondan dedim. Eğlenceli bir kutudaydı çikolatalar. Annem biraz değişik davrandı.

çikolatadan ikram ettim almadı. Neyse sabah oldu annemle konuşuyoruz. Ben dedi evlenmeden önce babandan hediye almayı kendime layık görmezdim. Ama evlendikten sonra bir hediyeyi biri öğretti diye aldı, bir kere de çiçek alacaktı iş arkadaşı demiş ki alıştırma hep ister ve babam almadığı gibi bu sözü anneme demiş. Annem de hayır ben istiyorum demiş ve bunu asla unutmuyor. Dedim ki babam şimdi sana çiçek alsa ve dese ki ya ben sana bu hatayı yaptım özür dilerim annem diyor ki yok o zaman önemliydi şimdi önemsemiyorum vs.

derken babam aradı haha babam anneme diyor ki neden aramıyorsun, alıştırmamışsın ki diyor gönül koydu resmen

Sevgililer Gününe iki gün kala sevgilimle kavga edip ayrıldım, pişmanım mı oluyorum yoksa doğru mu yaptım?
Cevapla