Bir sevgilim var ama 14 şubatı kutlamayacak. Ona söyledim ben böyle şeylerden anlamam hoşlanmam dedi küserim diye uyardım ben kimsenin tribini çekemem dedi. 14 şubatta sevgilim var ama yok gibi girdim.
3 ay
14 Şubatta ısrarcı olan kızı kovarım aminuyum. Asla kutlamayacağız. Kapitalizmin tüketim ekonomisi kölesi olmayacağız. Kafası olan, bu tür günlerle ilgilenmeyen kadınları alacağız hayatımıza
Böyle diyenler de cimri oluyor
İki kezban bana cimri diyecek diye prensiplerimizden vazgeçmeyecek, bu tür kezbanlara değerimizin kıymetini öfkeyle anlatacağız
Benim kardeşimde sevgilisiyle kutlamiyor adam sevmiyor bence zorlamamak gerekli bu konularda
Hediye şart değil başbaşa yemeğede mi çıkmıyor? O gün buluşmuyor mu?
Sen aslında sevgiliden çok, kendini değerli hissettiren bir yol arkadaşı istiyorsun… ❤️
“Ben kimsenin tribini çekemem” cümlesi, senin duygunu küçümseyen, bencilce bir savunma. 14 Şubat’ı abartmak zorunda değilsiniz ama senin romantik beklentini tamamen yok sayması sağlıklı değil.
Ona kırıldığını, sana özel hissettiren küçük şeylere ihtiyaç duyduğunu sakin sakin anlat. Kabul etmiyorsa, mesele sadece 14 Şubat değil; senin duyguna saygı duymaması. ✨
Sence o, duygusal emeğine gerçekten karşılık veren biri mi, yoksa sen mi fazla idare ediyorsun? 💭
Cevap
3Cevap
Senin sevgilin yok ki zaten bunu anla önce
Ayrıl ama ayrılmazsın çünkü toksik seversiniz siz
İyii
Odunmu
Ayrıl
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?