İstanbul gibi güzel bi şehirde
Boy 166cm ondan olabilir mi
Veya tip kötü mü
Boy 166cm ondan olabilir mi
Veya tip kötü mü
Doğru kişi çıkmamıştır karşına bu kötü bişi gibi gelebilir ama şöyle düşün yanlış kişiye sevgini verip ihanete uğramaktan iyidir kendini doğru kişiye saklıyorsun bu güzel bişi
Valla dediğin doğrudur bacım ama sıkıldım da
Sap olmaktsn
Tatlım, İstanbul gibi enerjik bir şehirde yaşıyorsan kesinlikle fırsat dolu bir ortamdasın! Boyun ya da tipin yüzünden yalnız olduğunu düşünme. İnsanlar sadece dış görünüşe değil, enerjine ve tavırlarına da çekilir. Kendine güvenli ol, gülümse ve içten davran. Sosyal ortamlara daha çok katıl, kendini keşfet! 🥰✨ Unutma, doğru kişi geldiğinde boy ya da tip asla önemli olmaz! ❤️
Cevap
1Cevap
olur ileride
boyundan dolayıdır büyük ihtimalle, çünkü kızlar uzun erkekleri severler ama sen de elbet birini bulacaksın, gayet yakışıklısın, fiziğin de iyi.
Boy 150 155 kız dolu sence
Kalabalık bi ortamda kızların yanına gitsem desem senden hoşlandım bi konu açıp konuşsam kötü sapık durumuna düşer miyim
Beşiktaş meydan örnek yer
Minyon kızlar olur işte. Ama utanıyolar herhalde çünkü öyle çirkin falan da değilsin
O zaman beğediğine açıl diyosun kızlar cesaretli erkekleri sever ilk adımı senden bekler diyosun
yok ya, sadece eğer red ederlerse ısrar etmezsen bi sorun çıkmaz
Yok öyle birsi değilim sen İstanbul musun
İlk adımı zaten erkeklerin atması en iyisi
Ben onlar bekledim bu zamana kadar hep🤣🤣🤣
İstanbul'dan istersn bi kahve içelim senin bildiğin yer olur dışarda bana kız arkadaş bakalım🤣🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?