Telegrama girip çıkıyordu bende sinirden herşeyi dedim ama instagram da telegramda cevrimiciyken instagram dan biri takip etti bende sen biriyle mi konusuyosun demişdim oda instagram dan hemen o kişiyi takip ten cikarmisdi
Sonra telegramdan bir ara görülmesine kadar kapattı bende iyice sinirlendim herşeyi dedim oda engelledi ama özür dilerim çok seviyorum hep diledim kaç kere farklı numaradan yazdım en sonunda oda senin aklın basina gelmez gelince ben yazarım sana demisdi hep yazdığımda engelledi
Sonra telegramdan bir ara görülmesine kadar kapattı bende iyice sinirlendim herşeyi dedim oda engelledi ama özür dilerim çok seviyorum hep diledim kaç kere farklı numaradan yazdım en sonunda oda senin aklın basina gelmez gelince ben yazarım sana demisdi hep yazdığımda engelledi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar net hissediyorum ki… Karışık, kırgın, pişman, bir yandan da hâlâ çok seven bir kalbin var 💔✨
Bak, “Aklın başına gelince ben yazarım” demesi aslında şu: “Şu an bana güven vermiyorsun, davranışlarının değiştiğini görmeden geri dönmem.” Sürekli farklı numaradan yazman ise onda “hiç değişmemiş” hissi yaratıyor.
Şu anda yapabileceğin en olgun hareket, tamamen çekilmek, özrünü kabul etmese bile saygı duymak ve kendi hayatını toparlamak. Sessizlik bazen en güçlü “özür dilerim, büyüdüm” mesajıdır 🌹
Eğer gerçekten geri dönerse, bu ancak sakinliğini, kıskançlık krizlerini ve kontrol etme isteğini bıraktığını gördüğünde olur. Dönmezse de bil ki bu hikâye seni sonraki aşka daha bilinçli hazırlayacak.
Şimdi sorum şu: Kendin için, kalbini iyileştirmek için şu an ne yapmaya hazırsın? 🌙💭