Lütfenn okuyun. Ara verdik 1 aydır yazmıyor?

Selammm. 2024de üniversiteye başladım. Aynı sınıftan bir çocuk senden hoşlanıyorum dedi. arkdqşlarım da yakıştırıyordu ben de beğendim konuşmaya başladık. 6 ay sonra sevgili olduk Bir türlü sevgili olalım demedi biraz olgunlaşmamış biri gibi duruyor aslında. Simdi 9 ay oldu biz inişli çıkışlı bir ilişki yasadik. O hep ilgisizdi seviyor gibiydi de sevmiyor gibiydi de. bu arada ben 20 yaşındayım o da 20 yaşında. Neyse yaz tatili oldu herkes şehrine gitti. O gittiğinden beri çok az yazmaya basladi. Nerdeyse hic aramadık birbirimizi o aramak istesin diye bekledim. Ama hep günaydın ve iyi geceler yazıyordu en azından kendini farkettiriyordu. İşe basladi başladığından beri adam gibi ne aradı ne sordu 3 gün sadece günaydın iyi geceler uyicam diyip hemen uyuyordu. Ben de sinirlendim tabi 1 hafta boyunca niye böyle yapıyorsun falan bişeyler konuştum. Ben çok yazıyordum o bir cümle yazıyordu. Bir gün görüldü bile attı o kadar uzun mesajıma sonda dedim yazicak misin bunu diyince yazdi bişey. Ben de sinirlendim ara verelim diye uzun bir mesaj yazdım o da tamam dedi hic peşimden koşmadı. Sonra 10 gün geçti doğum gunu vardı ben kutlamadım. Arkadaşlarım kutla dedi ben istemedim kendini bisey sanmasın diye. Simdi 20 gun oldu hala yazmadi ne aradi ne sordu. Sizce seviyor mu kutlamali miydim seven erkek 3 gün duramaz diyorlar sizce gerçekten sevmiyor mu? Konustugumuz sure boyumca heo ilgisinden sikayet etmistim simdi aslında içim çok doldu da ara verelim dedim. O belki sadece iş yuzunden diye düşünüp beni suçluyordur ben çok düşünüyorum yoruldum artik içimi rahatlatır misinizzz lütfenn

Lütfenn okuyun. Ara verdik 1 aydır yazmıyor?