Asiri uzun anlatmak istemiyorum ozetlemeye calisicam biz gecen sene arkadasimin evinde tanistik arkdasi vesilesiyle iste sonra ariyodum konusyoduk falan ama bir gun samimi diger gunu sicak oluyordu yazin oluyor bunlar 2-3 haftalik surec yazdam goruldu atar ya da asiri gec bakardi ama gereksiz baglandim ben arkadasimin evine de 3 kez geldi ilk gun bir sey yoktu bi kac gun sonra yine geldi optu beni ilerisi yoktu sonra 1 hafta gecti ozledim hani 5dk olsa da gel dedim ve geldi gorustuk opme vs yine bi kac gun sonra konusmayi kestik 1 hafta sonra dogum gunumden onceki gece cagirdi 3-4 gibi aldi yine bizi ama aniden oldu neyse o gun sohbet muhabbet sabaha kadar dogum gunumde gelin dedim arkadasini al gel otururuz ban uzatmayalim istemiyorum dedi cikardi etti o zaman da ciddi iliskisi varmis bitmis iste neymis zaman ayiramiyomus hic o yuzden bitmis falan neyse biz aylarca gorusmedik sonra yine kasim aralik civari yazistik bulustuk gece aldi beni asla ustume ardinmadj ama oyle biseyin konusu dahi gecmedi sadece sohbet ettik eve birakirken beni ben opmustum bulustuktan sonra da asla konusma gecmedi ne aramak ne sormak boyleydi zaten hep aramiz 1 hafta sonra muhabbet actjm ben tartistik engel atti bana arkadasina denk geldim markette baska bi arkadasiyla yilbasi gecesi beni gorunce fisildasmaya basladilar alkollu kafayla ne bakiyosunuz diye bagirdim falan bende benim muhabbetim donuyomus ama yine aralarinda bazen neyse gecenlerde nokta atti bana konusma cikti hep dedi sen ugrasiyosun biraz da ben yapiyim dedi konustuk 1-2 saat sesli 10-11 civari aksam date atalim dedim olur dedi en gec 2 gibi cikarim ded tamam dedim 3e dogru aldi beni yine iyi anlastik sabaha kadar oturduk konustuk sonra ben hamle yaptim ve iliskiye girdik ama her hamleyi ben yaptim erkek gibi neyse oldu olan sevgili gibiydik bu olaydan once sarildi etti buna yaslandim beraber uyuduk gibi arabada surekli opup saciyla oynuyodum ediyodum sonraki gun yine aldi beni ama yine dedigim gibi bulustuktan sonra arama konusma olmuyordu aldi gece beni yine pijamamla gittim hatta oturduk 3-4 saat sadec optum arkadaslarinin yanina gidicekti 2 saat oturup kalkicakti benj eve birakti 2 saatin sonunda dedim kenara cek opup oyle yolliyim falan eve giderken de direksiyonu ben tuttum falan ahaaha neyse ben bunu yollamak istemedim huyuna huyuna gittim yine bir seyler yasadik ettik benim yuzmden ama yine sarildi optu etti asla hayvan gibi yaklasmadi bana noluyosa benim yuzumden oluyordu eve birakirken yine bol bol sarildik ettik 3-4 gun sonra aniden engel atip sehir icinde olan motor grubumuz var 300 kisilik ordan bile cikmis aradim ust uste gece ben bunu dayanamadim noldu dedim canim oyle istedi falan yapti gram anlamiyorum ama hani ne oldu ne degisti beni istemiyor zaten biliyorum ama bi gun asiri samimi olup sonra niye boyle olur birisi amaci o desem gecen sene de aynilari oldu bitti o zaman istese yapardi her hamleyi ben yaptim ettim
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne