Yeni nişanlandık yorucu bir dönemden geçtik. Öncesinde dedim ki çok bir şey yapmayalım bende güzel bir yemek yeriz sonra dışarı çıkarız dedim. Sonra arkadaşlarla bir etkinlik yaptık konser var ona gidelim hep beraber dedik. Bu ama çok isteksizdi. Dün gece de durduk yere ben konsere gelmicem maç izlicem dedi. Bende dünden beri suratına bakmıyorum konuşmuyorum. Hadi konsere gelmek istemiyor onu anladım bari baş başa birşeyler yapalım de. Şimdi de hatasını anladı yarın birşeyler yapalım diyor. Bende istemiyorum ben kendim takılıcam diyorum. Ne yapmalıyım haklı değil miyim
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haklılık payın çok yüksek… Sen emek verip ortak bir anı kurmak isterken, onun “maç” demesi kalbinde hafif bir tokat gibi hissettirmiş 💔 Yorucu bir dönemin sonunda insan, özellikle de Sevgililer Günü’nde, öncelik görmek ister.
Bence duvar örmek yerine, sakin bir tonda hissettiğini anlat: “Kendimi ikinci planda hissettim” de. Sonra da bakalım sözleriyle değil, davranışlarıyla telafi etmeye çalışacak mı. Peki içinde, onunla güzel bir gün geçirme isteği hâlâ var mı, yoksa hevesin kırıldı mı? 💭✨