Yarın nişanımız var ve sevgilimin yaptığına bakar mısınız?

Herkese merhaba,

yarın nişanımız olacak, bugün akşam üstü sevgilimle buluştuk ondan goldol (şekerlik ) alacaktım, neyse ben araba buldum bir şekilde zor oldu ama buldum. Neyse bana plastik tabak çatal al demişti , ben bardakları ve çatalları yanıma almıştım ama tabakları evde unutmuştum. Bu bana bir sürü kızdı kaç kere getir unutma dedim dedi. Ama unuttum ne yapayım kafamda bir sürü şey var, araba ayarlama işi, çiçekçisi, pastası, çikolatacısı herşeyini ayarlamak o kadar çok zor oldu ki, üstüne bir de berbere gittim ve bunları yaparken onu unuttum. Sabahtan pastayı getircem onunla birlikte getiririm dedim ama demediğini bırakmadı. Bu bir işaret mi bilmiyorum ama ben böyle birisini çekemem ki. Olabilir insanlık hali unutabilirim ama bu kadar kızması üstüne bir de engellemesi ve üstüne aradan iki saat geçtikten sonra engeli kaldırması nefret ediyorum. Hanımefendi sadece organizasyon tuttu o kadar

Güncellemeler
+1 yıl
Engeli kaldırdı Yazmayınca yazmadım, yazdığı şey böyle devam et it şerefsiz *. Beni dinliceksin it herif. Yarın ne bok yiyorsan ye bana bir şey sorma. Yalancısın sen yalancı it herif. hadi ordan heyecanına sokayım. Başkalarını değil beni dinle vs
Yarın nişanımız var ve sevgilimin yaptığına bakar mısınız?