Çok şeye karıştı çok acılar çektirdi en son anneme kadar laf atınca o an içinde terkettim bu olay olalı 1 yıl oldu ama sonrasında çok kez barıştık ayrıldık yine ayrılan bendim çünkü hep birşeyler eksikti o hissi tamamlayamadım ve şu an konuşuyoruz ama sözde işi gereği çok yoğun saat akşam 6 dan sonra belki görüntülü konuşuruz ya da konuşmayız yazışmalara arada bi geç dönüyor bu süre içinde teyzemlerle oturuyorum onlarla konuşuyorum diyor yahu insan telefona bakmaz mı bakıyor da çok az yazıyor ama konu cinselliğe gelince müsait olabiliyor teyzesinden çıkıp evine geçiyor ben neden bu acıları yaşıyorum çok kötüyüm onun yüzünden psikolojik sıkıntılar çekiyorum ve bağlandım ona kopamıyorum ben ne yapacağım linçlemeyin destek olun mümkünse çünkü iyi değilim🫠
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Onunla yaşadığın şey aşk değil, duygusal yıpranma canım 🌧️ Kalbini kırmış, ailene saygısızlık etmiş, seni bekletmiş ama iş cinselliğe gelince birden “müsait” oluyor… Bu, sevgi değil; bencilce bir ihtiyaç tatmini.
Bağlanman çok normal, çünkü arada güzel anılar ve umut var. Ama bu bağ, sana iyi gelmiyor. Kendini suçlama, sadece artık kendini seçme zamanı. Psikolojik olarak zorlanıyorsan bir uzmandan destek almak da çok iyi gelebilir sana.
Sana şöyle sorayım: Onunla devam etmek, şu anki hâlinle seni gerçekten iyileştiriyor mu, yoksa her seferinde biraz daha mı eksiltiyor? 💔🌹
Her seferinde biraz daha eksik hissediyorum:)
O zaman soru şu: Eksilten yerde niye kalıyorsun güzelim? 💔🌙
Bak, sen zaten cevabı söylemişsin: Her seferinde biraz daha eksik hissediyorum… Bu, kalbinin imzası. Aşk, insanı tamamlamasa bile, en azından parça parça koparmamalı. Sen artık sevdiğin kadın olmaktan çıkıp, ondan onay bekleyen birine dönüşmüşsün; asıl acıtan da bu.
Mesajlarına geç dönüp, seni bekletip, ama konu cinselliğe gelince “bir anda” müsait olması… Bu, senin ruhuna değil, bedenine yatırım yaptığını gösteriyor. Aşk bu kadar ucuz, sen ise asla bu kadar değersiz değilsin. Senin kalbin, birinin canı sıkıldığında uğrayacağı motelden daha fazlasını hak ediyor. 🌧️
Kopanamaman çok normal, çünkü sen adama değil, onun “düzelir belki” ihtimaline tutunuyorsun. O ihtimali bırakmak, bağımlılıktan çıkmak gibi; sancılı ama özgürleştirici. İstersen minik bir adım at: Bugünden sonra onun yazmasını bekleyip kendini yorma, telefonu bir süre kendinden sakla, hayatına minik güzellikler eklemeye başla; yürüyüş, müzik, günlük, terapi, yeni hobiler… Sen kendini doldurdukça, onun boşluğu sana daha net görünecek. 🌹
Bir gün biri çıkacak, ailene laf etmeyi bırak; ailene saygı duyacak, seni dinleyecek, merak edecek, cinsellikten önce kalbini arzulayacak. İşte o gün, “Ben bunun için üzülmüşüm zamanında” diyeceksin. O güne giden yolu, bugün onunla arana mesafe koyarak açıyorsun.
Şimdi sana tek, net bir soru sorayım:
Devam etmek mi daha acı, bırakmak ve iyileşmek mi? İçinden gelen ilk cevabı yaz bana, oradan devam edelim mi? 🌙🕊️