7 yıllık sevgilim saçımı kısaltınca kiloma ve görünüşüme ağır hakaret etti, ayrılmalı mıyım?

Bir deli cesareti geldi saçlarımı erkek tipi yaptım. Saçlarım doğal kızıldı kıvırcıktı aslan yelesi gibiydi sonra benim erkek arkadaşım var biz yedi yıldır beraberiz böyle seneye evlenecek o denli. buna gösterdim ve bana obez travestiye benziyorsun sana cinsel organım kalkmaz bakmak istemiyorum, ilik gibi hatunlar var dışarıda 6 7 aya saçların uzamaz, sana nasıl bakacağım dedi. Bu arada ben obezim. Sürekli kilo alıp veriyorum. Psikolojik olarak da biraz hassasım. Sosyal hayata uyumda zorlanıyorum. Bunları en baştan beri biliyordu ve ben ona benimle olmak istemezsen seni anlarım dedim çok kez. Bu şeref yoksunu da ruhum huzurum vs. diyordu. Bir kaç kavgadır ağza alınmayacak laflar etmeye başladı. Halbuki o ortaokul terk, ben mühendisim. Annem bırak bu cahili döver söver dediğinde ben buna toz kondurmamıştım o kendini okula gerek olmadan geliştiren biri diye. Diyorum ki kilomdan mutsuzdun madem deseydin ya böyle yüzüme güzelim diyip içinden buğz edene kadar. Yüzüme gülüyor kim bilir arkamdan neler söylüyor. Ben de diyorum ulan ne şanslıyım erkek arkadaşım var seviliyorum diye meğer şerefsiz ayakta uyutuyor beni

Güncellemeler
4 ay
Denizcilik yaptı, inşaatta amelelik yaptı, sağda solda iş kovaladı hiç sorun etmedim, çünkü ben de okulumu uzatmış işe girmekte zorlanmıştım. Çeşit çeşit işten işe atladı birinde şunu yapayım mı diye danışmadı. Bana evlenelim diyor kendi hayatla ilgili tüm planları en son bana söylüyordu. Kendi istedi diye sakallarını kesti, o halini sevdim dedim ki gene kessene yok olmaz dedi laf söyletmedi. Dedim ki ailem beni sana vermek istemiyor dışardan lise diplomasını alsana yok ben okumaya karşıyım.
Güncellemeler
4 ay
Ayrıldım arkadaşlar. Dediği lafların haklı bir tarafı varmış gibi bana saygı duymuyorsun o yüzden dedime getirdi ama yemezler. Gerçekten evlenseydim belki şiddet bile ıygulardı
7 yıllık sevgilim saçımı kısaltınca kiloma ve görünüşüme ağır hakaret etti, ayrılmalı mıyım?