Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Direkt nişanı at. Tipe değil karaktere bakan daha çok. Halt etmiş o. Bir de sen onun malı mıymışsında saçını kesmeyi kendine hak görmüş? Gönül rızan dışında yapılan bir şey bu. Böyle biriyle ömür geçmez.
Kuaföre gidip saçını beğendiğin bir model kestir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zorla olması iyi olmamış keşke sacı topukları da bir kız bulsam fakat adam sevmiyorsa yapacak bişey yok sonuçta sen onun istediği ğibi olmalısın fakat nişanlıyken bunu yapması hiç hoş olmamış tabi seni çok uyarmış sa inat edip yok yok demişsindir sende genede hakkı yok bunu yapmaya
50 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle otur bir daha düşün derim. Bu nasıl bir aptallıktır. Sorunlu biri olabilir dikkat et. Şimdi bunu yapan sonra neler yapar. Af edersiniz siz bir meta değilsiniz. İnsan ve eş olacak bir bireysiniz
00 Yorumla
- 1 yıl
At tabii ki yaa. O ne öyle? Seni kimse beğenmesin diye saçını kesmiş. Bir gün süslensen ve biri laf atsa o kıskançlıkla yüzünü falan çizerse ya beğenilme diye.. Düşünmesi bile çok korkunç. Ayrılmakla doğru kararı vermişsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- 1 yıl
Elbette psikolojik sorunları olduğu bariz beraber olmak eziyet olur evlenince kim bilir neler yapar daha
00 Yorumla - u1 yıl
Doğru olanı yapmışsın, manyak şimdiden saçını kesiyor evlenince neler yapar sana. Uzak dur ondan ve asla barışma...
20 Yorumla - 1 yıl
kesinlikle nişanı atmalısın !!! Ve inan o saçlarınla bile seni beğenen olur en azından ben birinin saçı kötü diye beğenmemezlik yapmam.
''sen benimsin her şeyin benim ben ne istersem o olacak dedi.''
bu cümlenin affedilir tarafı yok ve yaptığının eğer devam ederse ilişkin çok dayak yersin sonra sana derki bakireliğin gitti dul halinle kimse seni almaz diye kandırır bi ömür dayak yersin bi günde pisi pisine öldürür seni !!
direk gidiyosun nişanı atıyosun sonra kuaföre gidip saçını güzelce kestiriyosun model falan yaptırıyosun.
sonra da hayatına devam ediyosun bu toksik insandan ayrılmış olarak ve istersen git şikayet et , mahkemeye ver onu
54 Yorumla- 1 yıl
İlk defa bu sitede böyle aklı başında bi kişinin yorumunu okudum çok haklısınız
- 1 yıl
@sorularımvar_ rica ederim , lütfen dikkatli olunuz ince hassas mevzu , abin falan varsa bi süre onlarla gez fotoğraf çekil falan ya da kuzenin falan varsa. belki sonradan rahatsız eder allah korusun
- 1 yıl
Soru sahibi ben değilim ama yorumunuzu çok haklı buldum
- 1 yıl
@sorularımvar_ ahh evett haklsıınız yeni farkettim :))
- 1 yıl
Beynime kan sıçradı yine.
Ne demek nişanlın zorla saçını kesti.🙄
Zorla saçını kesmesi büyük bir şiddet, sana senin isteklerine saygısı yok.
şu an böyle olan evlilik hayatında psikolojik fiziksel şiddeti esirgemez.
Ayrıl bırak onu defolsun gitsin.
Kimsenin seni sevmesine seni beğenmesine ihtiyacın yok.
Sen kendini sev kendini beğen kendine değer ver yeter.
Sen kendini yüceltmezsen ayak altına almaya çalışan çok olur.20 Yorumla Sana şunu tavsiye edebilirim ilerde ruhuna fatiha olmak ve arkandan dua ettirmek istemiyorsan hemen ve hemen ondan kmlerde uzaklaş derim zaten bu zamanda evlilik olmasa bile bıçakla boğaz kesip kurtarın beni diye bağıran kadinlari kurtarmayıp silahla ölmedi diye silah sıkanlar var ve katili söylemeyip seyre bakanlar var oldu bu ülkede o kız maalesef gitti sende o kızlar gibi olma sakin evine cagirsa bile gitme o kız o katilin evinde öldürüldü artık yeter diyorum bu ülkenin kadinlari sizin kasaplık etiniz değil dogramayi bırakın!!
10 YorumlaKxösdlmdelfksşdka arkadaş sadist mi acaba? Sen benimsin derken basbaya resmen ruhunu dahi istiyor tam bir saçmalık yani ne demek saç kesiyor ya ndmdmdmmdmsms saçını benim için keser misin demek başka saç kesmek başka. Yok kimse kusura bakmasın ama kimse başkasının izni olmadan hiçbir şey yapamaz bu ne cüret? Ben nişanı at derim nişanda bunu yapan evlenince ne yapar.
00 Yorumla- 1 yıl
Ne hakla? Ne hakla size bunu yapabiliyor, aklım almıyor. Böyle bir adamla 1 dk daha durmamanızı tavsiye ediyorum. Kendi bedeniniz ve kendi hayatınız hakkında karar alabilecek tek kişi yine kendinizsiniz. Muhtemelen ayrılmamakta ısrarcı olacaktır, bu da taciz durumuna girer, öyle bir şey yaşanırsa da şikayetçi olmaktan hiç çekinmeyin. Maalesef ki bu tip yaratıklar yüzünden kaç tane çiçek gibi kadının hayatı kaydı.
00 Yorumla - 1 yıl
Bir kızın saçını kesmek büyük haakaret. O onun en güzel ziyneti. Dinimiz kolunu kesmek ile aynı derecede kötü bir hareket saymış diye hatırlıyorum.. O derece. Bir kızon saçını ve erkeğin sakalını rızası olmadan kesmek çok büyük kul hakkı. Ve günah.
00 Yorumla - 1 yıl
Ayrılmakta iyi etmişsin. Tehdit ediyorsa mesajlardan SS al, savcılığa suç duyurusunda bulun. 3. sayfa haberi olma. Bilmiyor muydun adamın arızalı olduğunu?
00 Yorumla - 1 yıl
Ya yemin ederim nasıl bir piskoloji taşıyor bu erkekler böyle bir şey yapmaya hakkı var mı o insanla bir dk bile durmanız yanlış olur bugün bunu yapan yarın neler yapmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Okurken darlandim kuzum sen ne yasiyorsun onla def et gitsin. Mecbur degilsin evlenmeye yanar gençliğin bir hiç için. Sen kurbanlık mısın ne bu sahiplenme gerildim yeminle ya
00 YorumlaYavv hehe başka trol soru bul olmamış diyelim sorun gerçek zorla saçımi kesti nedenek kurbanlık koç musun sen tövbe tövbe beyin dağıtılırken sen neredeydin acaba🤔🙄
02 Yorumla- 1 yıl
Bıçakla kesti falan diyor ilginç umarım trolldur yoksa aşırı korkunç bir şey evliyken daha neler olur kim bilir
- 1 yıl
Kendine birazcık saygın varsa nişanı at şimdi saçını kesen yarın seni keser terbiyesiz ruh hastası adam
20 Yorumla - 1 yıl
İyi yapmışsın atmakla. Ruh hastası zorla saç kesmek nedir. Evlenince pencereden baktirmazdi sana
00 Yorumla - 1 yıl
Neler duyacağım daha.. zorla bıçakla saçını kesiyor. 😠 Bu şiddet eylemidir ve suçtur sana kimse yapamaz boyle bir şey.
00 Yorumla - 1 yıl
Benimsin. Tapulu mu malzemesin. Bugün saçını kesenin yarın boğazını kesmeyeceginin garantisi var mı? Yol yakın bence
00 Yorumla - 1 yıl
Oyyy değil zorla saçımı kesmek zorla dokunamaz bile hiç kimse.
Kendi şahsıma öyle bı nişanlım olamaz00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok saçma. Bu soruyu sorman bile hata. Nişanı at ve üzerine git şikayette bulun. Kimse kimseye bunu yapamaz.
00 Yorumla- 1 yıl
Ayy tam bir sinir sanane kızın saçından at gitsin erkek dediğin herseye karısmamalı
00 Yorumla - 1 yıl
sakın bekleme hemen at böyle zorba ile bir ömür geçmez
00 Yorumla Bu yaptığı doğru değil ama sırf bunun yüzünden nişanı atman da hiç doğru değil
00 Yorumla- 1 yıl
Siz nasıl insanlarla evlilik yoluna giriyosunuz valla anlamıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Şimdiden saçını kesen hata yaptığında başını keser.
00 Yorumla - 1 yıl
Selam sabah bile verilmeyecek bir insanla nasıl nişanlandın
00 Yorumla - 1 yıl
Şaka mı lan bu şaka miiii ay ben şok ben iptal bu gözler neler okudu deli ruh hastası
00 Yorumla Tabikide atmalısın durduğun kabahat böyle biriyle ömür mü geçer
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bu ne biçim düşünce ya. Kimse beğenmesin diye kesmek...
Saygı yoksa bırakmak en iyisi. Kısa saç yakışıyordur belki sana ama seven zaten illaki olur. Canını sıkma.
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Tehtit şikayeti oluyorsa polise git bence
Gorille mi evlenicen yoksa mağara adamıyla mı? zorla saç kesmek ne ya?
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Rezil olunacak bi durum yok buradaki tek rezil o. Tehdit vb. varsa mutlaka şikayette bulun bi süre dikkatli ol
00 Yorumla - 1 yıl
Hanımefendi nişanı atmak için size kezzapla saldırmasını falanmı bekliyorsunuz?
Bu arada saçını nasıl kesti makasla falanmı nasıl müsade ettin böyle birşeye08 Yorumla- 1 yıl
Ayrıyetten seni böyle beğenen olmaz çok tehlikeli bir cümle ileride farklı bir şekildede zarar verebilir size
- Soran1 yıl
Bıçakla kesti
- 1 yıl
Neyle kesti neyle kesti kızım çok aradınmı bu herifi sen
- Soran1 yıl
Bana aşıktı kapımda yatıyordu
- 1 yıl
Bide tapıyordu hanımcıydı dimi en korkunç erkek tipi sahip olduktan sonra malı gibi bakar sana
- Soran1 yıl
Evet mahvoldum
- 1 yıl
Türk kadınlarının özetisin Allah yardımcın olsun bi psikopata kalbini açmışsın
- Soran1 yıl
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. tebrik ederim gene bir ruh hastası ile nişan yapılmış
10 Yorumla- 1 yıl
Saç kadının süsüdür. Bu arada aşiri kiskanç insanlar genelde aldatan kişiler oluyor. Cunki kendi o haltı yediği için , beraber olduğu kişiyi aşırı kıskanır. İyimi nişanı atmissin.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ruh hastası bir şahıs ile nişanlı olduğunuz kesin ivedilikle bitirin bu işi yoksa daha acı olur.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
canım canım şeyelrden ayrılıkmı olur yaomayın ya aşk bu kadar basit bir şey değil
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
oha şaka soru mu bu ruh hastasıyla mı beraber misin acaba brnce ailenle paylaş
00 Yorumla - 1 yıl
Hiç düşünme bileee tanrı bizi böylelerinden korusun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kurtulmuşsun. Hayatına bak. Düzgün bir insanevladı çıkar karşına.
00 Yorumla- 1 yıl
Ben yaparım gel bana konuşma onunla ben mutlu ederim seni abartmış o ya yanlış anlama saçta mutlu ederim
02 Yorumla- 1 yıl
Ben seni korurum nerdesin adres ver kim kimi öldürür görürüz o zaman yeterki sırtını bana yasla sen o nişanlın adam değilmiş benle iletişime geç aldırayım onu
- 1 yıl
Ben Ankara’ya hemen gelirim şu saat niyetim sapık kötülük değil seni korumak onu vururum yine seni yem etmem özelden yz bana görüşelim elimden geleni yaparım
- 1 yıl
Zorla kimse sana bir şey yapmamalı buna asla izin verme herkes sınırını ve haddini bilecek nişanı atmayı düşünerek doğru bir karar vermişsin
00 Yorumla - 1 yıl
Nasıl bir zihniyet bu 🤦 acilen uzaklaşmalısın bu psikopattan
10 Yorumla Zorla güzelik olmaz şimdiden böyleyse gerekeni yapmalısın ileriyi düşünüp
00 Yorumla- 1 yıl
Babanlara söyleseydin kıçsız damat istiyoruz diyip bıçaklasalardı
00 Yorumla Nişanı atmış olman güzel ama acaba peşini bırakacak mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Sende onun sacini kazi benden kiymetlimi de kazitirsa devam kazitmassa biraz ara ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vur tekmeyi gitsin böyle saçmalık mi olur
10 YorumlaNe salk adamlarla berabersiniz ya
20 Yorumla- u1 yıl
Evet nişanı atın tabi ki
00 Yorumla Bir manyakla evlenmek üzeresin bilmem anladın mı?
00 Yorumla- 1 yıl
En iyisini yapmışsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Sende onun çükünü kes
00 Yorumla- 1 yıl
Karar sizin
00 Yorumla Yuhh artık kaç kurtul
00 Yorumla- 1 yıl
İyi yaptın.
Zamanla uzar saçların
00 Yorumla Psikolojik sorunları var sanırım
00 Yorumla- 1 yıl
piskopatlık var seni de keser dikkat et
00 Yorumla - 1 yıl
zorla tecavüz bile edebilirdi size
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu adam seni de kesebilir !
00 Yorumla- 1 yıl
Nişan at bence mala bak bunla yaşanmaz
00 Yorumla Yok daha neler ya troll soru olsun lütfen
00 YorumlaBöyle bir şey olabilir mi?
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi