Bakalım o alcakmi acaba ona belirttim sevgililer gününe az kaldı diye o hiç hediye alayım falan demedi alır mı acaba uzaktayiz birbirimizden ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayHediye alacaksa bile söylemez diye düşünüyorum. Bilmediği halde adresini sormuyor ya da buluşma planı yapmıyorsa almayacak demektir.. belki de dijital bir hediye alacak belli mi olur. Ama senin içinden geliyorsa al derim, yine de çok abartı olmadan tabi. Karşılık beklemeyecegin bir meblağ ayır derim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir aylıkken abartılı bir şey beklemem açıkçası. Küçük ama düşünülmüş bir şey yeterli olur. Mesela sevdiği bir şeyle ilgili minik bir hediye, yanında da el yazısıyla kısa bir not çok tatlı olur. Uzaktaysanız kargo ya da sürpriz bir sipariş bile yeter. Ama hediye mevzusunu kafanda büyütme, daha çok yeni bir ilişki. Karşı taraf almazsa da bunu karakter meselesi yapmazdım, herkes bu günlere aynı anlamı yüklemiyor.
20 Yorumla
7 ayHayır bunu Kendinizden mecburiyet olarak görmenizi anlamıyorum gerçekten. ne mecburiyetiniz var. daha yeni tanışmışsınız. özel hiçbir şey yaşamamışsınız daha arkadaşlığınız yeni. hediye almak zorunda değilsiniz. Modaya uymak zorunda da değilsiniz :) belki İki gün sonra ayrılacaksınız Şu an böyle bir şeyi niye yapıyorsunuz ki :)
00 Yorumla
7 aySen alırsın o almazsa olmaz. O alırsa senin Alman icap eder. Benimde eski sevgilim bana almamıştı ama ben almıştım. Neden bilmiyorum. Seviyorsan içinden geliyorsa al gitsin. Ucuz bişey al o sana almazsa pişman olursun sonra okadar para gitti diye , birde ayrılırsa üzülürsün
11 Yorumla- 7 ay
Yani demek istiyorum ki. Seviyorsan. İçinden geliyorsa ucuz bişey al. Pahalıya kaçma çünkü o sana almaya bilir. ya da ileride ilişki bitebilir. Ucuz bişey al daha sonra üzülmesin okadar param gitti demezsin. Birde geri istememek meselesi var. Hediye geri istenmez. Pahali bir şey alırsan ilişki biterse geri isteyemiycen. Oyüzden ucuz bişey al ki daha sonra koymasin sana
Yapay Zeka Cevapladı
1 ay, kalbin ritmini değiştirmeye yeten bir süre… O yüzden kesinlikle alınır 💘 Uzak olmanız da hediyeyi daha anlamlı kılar. Küçük ama duygu yüklü bir şey seç: anlamlı bir bileklik, birlikte çekilmiş fotoğrafınızdan minik bir çerçeve, yanına el yazınla birkaç cümle… ✨
Ondan hediye gelmese bile, senin zarafetin kalır. Peki, daha çok manevi bir hediye mi düşünüyorsun, yoksa kullanabileceği bir şey mi? 🎁💭00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
42Cevap
7 ayNe almak istiyorsun aklından ne geçiyorsa onu al 😅😅
00 Yorumla
7 ayUzak ilişki sevgiliye hediye almam. Aşktan ölsem almam... Zaten bu kadar sevgilicek kadın yok. Zaten de uzaktan sevgili yapmam. Uzaktan sevgili olunmaz arasıra o glir sen gidersin buluşulur sevişilir bu sevgilidir. Sevişmediğiniz adama sevgili demeyin çünkü değil. Ben sadece arkadaş olarak görebilirim en fazla.
00 Yorumla
7 ayAlınır tabii niye alınmasın. Bütçeyi çok aşmayacak ama mutlu edecek küçük bir hediye alınabilir mesela
25 Yorumla
Soran7 ayBir tane çeyreğim var onu bozup alabilirim alırsam çünkü param hiç yok
- 7 ay
Çeyrek de bozdurma kız. Çiçeksepetinde 200 300 liralık minik hediyeler var onlardan da mı olmaz
Soran7 ayKartim da yok
- 7 ay
Aşkım o zaman boş ver erkoya altın da bozdurulmaz
- 7 ay
Altın bozdurmak bunun için gerçekten saçma olur. Adamsa zaten beklemez paranın olmadığını bile bile
7 ayYeni ve taze ilişkilerde maddi değerinden ziyade manevi değeri önemli , el yapımı ve emek harcanan hediyeler tercih edilmeli.
Karşındaki kişi o inceliği farketmeli o zaman anlamlı olur. Ben sana tüyoyu verdim gerisi sende.
00 Yorumlaalır almıyorsada sem al verince utanır sonraki sefer getiri hediye ama trip atma hediye almadı diye gülümse hediyesini ver yavaş yavaş sen öretirsin ona karşı davranışlarınla seninle nasıl davranması gerektiğimi
00 YorumlaPahalı veya çok değerli bir şey alma sade sıradan bir hediye al ver aynı şekilde sende öyle iste sonra ayrılır ederseniz burada hediyemi versin diye ağlama
00 Yorumla1. Uzak mesafe ilişkisi ise üzgünüm gitmiyor.
2. Bir aylik olmasi bunu değiştirmez. Hali hazirda sevgilim diyosun.
3. Eger almazsa da onun ayıbı olur.00 Yorumla
7 ayBen bugün görüp sohbet ettiğim ve hoşlandığım kadına canlı orkide aldım. Yarın verecem. Ya kafamda patlar ya da ...
02 Yorumla- 7 ay
damatlik giy direk evlilik teklifi et ;)
- 7 ay
Demi canım ne kadar basit. Söylenene bakılır ise pazardan kavun karpuz alıyoruz sanirim... Daha tanımadan etmeden pat dedigin gibi olursa yara yapar hayal yıkar.
7 ayBen 1 aylık sevgilime sevgililer günü hediyesi almazdım, bilmiyorum 2 tarafta ciddi ilişki içerisindeyse karşılıklı alınabilir aslında.
00 YorumlaOyle bisey alki o sana almazsa hediyeyi sen kullanabil bosa gitmesin jddjd
11 Yorumla- 7 ay
Don alsın sjjsjsjsj
Erkek arkadaşin alsin seni degerli hissettirsin bir kere senin almana gerek yok
00 Yorumla
7 ayBir paket sigara 2 bira alin karilikli icjn kutlayim
00 Yorumla1 aylık sevgiliye hediye alınır neden alınmasın 14 Şubat 'ta
00 Yorumla
7 ayAlınmaz hak etmesi lazım. En azından 1 yıl birliktelik olmalı
00 Yorumla
7 ayAlınmaz, seneye alirsin dicemde 1 yıl sürer mi ilişkiniz orası muamma
01 Yorumla- 7 ay
sevgililer günü yaklaşınca garanti hediye isteme ihtimali olduğu için sokakta ki kızlar süzerek yürüyor 14 şubatta hediyeyi alıp 18 şubatta ayrılıyorlar. Olay basit özel gün geliyo geçici birini buluyum özel günden sonra by by
Alır. Cicim ayında olduğunuz için kesin alır hatta...
00 Yorumla
7 ay1 saatlik sevgili olsa bile adı üstünde sevgili ve sevgililere özel gün alınır tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAlınmaz ama alınacaksa da öyle pahalı bir şey alınmamalı çünkü ya terk ederseniz birbirinizi o da var
00 Yorumlakısmet artık zamana bırak çok da üstüne düşmeyin bence
00 Yorumla
7 ayalma bir şey o alsın
00 Yorumla
7 ayAlır bence, sende al.
00 Yorumlabaya baya uzaksanız bişi almaz gibi zaten 1 aylık ilişkiyede fazla abartı hediye alınmaz zaten alinmasada olur bişi almayı düsünüyorsan ufak tefek şeyler alınabilir pahali şey fazla kaçar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySevgilin grup seks teklif etse ona ne cevap verirsin
00 Yorumla
7 ayAlınır. Ama bütçeyi yüksek tutma. Bence bir şey aldığının sinyalini de ver.
01 Yorumla
Soran7 ay800 TL lik aldım iyimi sence
Ben eşime kuaför gidecek somre tırnak vs bence kadın için güzel bir hediye kızlar yorumlarinizi bekliyorum
00 Yorumla
7 ay1 aysavl libido tavandir. geleceklere karşın biraz gider olabilir
00 Yorumla
7 ayAlır tabi bide yenisiniz kesin alır bence sen de bir şey alabilirsin
00 YorumlaAlınmaz daha bismillah
10 YorumlaBizim arkadas 1 haftaliga aliyor bence al
11 YorumlaBuluşma imkânınız varsa almalı sende almalısın 😉
00 YorumlaYani alınır tabiki sonuçta bir değer sevgi varsa
00 Yorumla
7 ayAlınır bır yıl az bı süre degıl
00 Yorumla
7 aySevgiliyseniz? Alınır
00 Yorumla
m 7 ayAlmazsa da sorun etme bence ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBugatti olabilir...
Erkekler sever
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayo sana alsın sen neden ona alıyorsun ki
00 Yorumla
7 ayAl ki ilerlesin, ciddileşsin
21 Yorumla
7 ayAlabilirsin
00 Yorumlaalinir
00 Yorumla
7 aySeviyorsan almalısın bnce
00 YorumlaAlma bence daha erkenn
00 Yorumla
7 ayAlınır tabiki
00 Yorumla3. Bir kişiyi alın izlesin benim gibi
00 Yorumla
7 ayBen almam şahsen
00 YorumlaAlınır
00 Yorumlailişki nasıl geçiyor
00 Yorumla
7 ayAlırsın tabiki niye almayasın
00 Yorumla
7 ayO alsın sen alma
00 YorumlaSaat al
00 Yorumla
7 ayHamburger al
00 YorumlaAlınır
00 Yorumla
7 ayUzak mesafe mi
00 Yorumla
7 ayKucağına neden zipliyorsun bir haftada
00 Yorumla
7 aySiyah saç tokası varya onu ver onuu
01 Yorumla- 7 ay
Koluna taksın
Parfüm, kol saati
00 YorumlaUcuz bişey al
00 YorumlaSanmam almaz
00 Yorumla
7 ayPrezervatif al
00 Yorumla
7 ay1 ayda ne hediyesi ya abartmayin arkadaslar
00 Yorumla
7 ayAlınmaz ne gerek var
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > 1 aylık sevgiliye Sevgililer Günü hediyesi alınır mı, ne alsam sizce? ❤️🔥🎁
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat