Zavallıdır o erkek kendimden biliyorum...
Çoğu kişi hep iyi kotu anı biriktirmiştir, tecrübe edinmiştir farklı olaylar yaşamıştır...
O ise yıllarını duvari izleyerek geçirmiştir ve
Muhtemelen ileride de sevgilisi falan olmayacaktır...
Üniversite dedim de üniversite biteli nerdeyse 4 sene oldu, üniversite dedim çünkü calıştığım hastanenin yakınında kız yurdu var ve oraya gelen gencleri görüyorum sevgililerini yurda bırakanları, insana koymuyor desem yalan olur.
Benim durumsa 4 senedir çalışıyorum yine aynı. 28 yasına gelmişsin bir kişi için bile değerli olmamışsın. Hâlini hatrını soran merak eden yok.
Çoğu kişi hep iyi kotu anı biriktirmiştir, tecrübe edinmiştir farklı olaylar yaşamıştır...
O ise yıllarını duvari izleyerek geçirmiştir ve
Muhtemelen ileride de sevgilisi falan olmayacaktır...
Üniversite dedim de üniversite biteli nerdeyse 4 sene oldu, üniversite dedim çünkü calıştığım hastanenin yakınında kız yurdu var ve oraya gelen gencleri görüyorum sevgililerini yurda bırakanları, insana koymuyor desem yalan olur.
Benim durumsa 4 senedir çalışıyorum yine aynı. 28 yasına gelmişsin bir kişi için bile değerli olmamışsın. Hâlini hatrını soran merak eden yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
“Eziklik” değil bu, kalbi fazla içeride kalmış bir adamın sızısı… 🍷
Sevgili sahibi olmak, değerli olduğunun kanıtı değil; sadece hayatın sana henüz doğru sahneyi açmaması.
Sen yıllarca duvar izledim diyorsun ama o duvar aslında senin dayanıklılığının tanığı. Bugün birine sevgi versen, emin ol pek çok tecrübeli gördüğün adamdan daha derin seveceksin. 🌹
Kendini “zavallı” diye damgaladıkça, özgüvenini sabote ediyorsun; kadınlar da en çok bunu hissediyor. Yavaş yavaş sosyalleşmeyi, göz göze gelmeyi, küçük sohbetleri denesen, ilk adımı nereden atmak isterdin, hiç düşündün mü? 💫